Face 2 Face



Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ

ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ FACE2FACE...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Για άλλη μια φορά στο πεζοδρόμιο , πιο ορεξάτοι από ποτέ&Τα παιδιά με τα κόκκινα εδώ και λίγες μέρες «χτυπούν» ξανά &τις καρδιές σας !

Κι άν όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά , τα φαντάσματα του Γουαντάναμο, οι διαδηλωτές της Μυανμάρ, οι ξεχασμένοι μετανάστες, τα παιδιά-στρατιώτες, οι χιλιάδες κακοποιημένες γυναίκες, θα φώναζαν πως είναι αληθινά...άν βέβαια είχαν την ευκαιρία.

Η Διεθνής Αμνηστία , η φωνή των ανθρώπων που τη στηρίζουν και πιστεύουν σ'αυτή, συνεχίζει να φωνάζει για όλους αυτούς που υποφέρουν στη σιωπή. Συνεχίζει να ερευνά.,να πιέζει ,να ενημερώνει ,να φέρνει στο φως γεγονότα που πολλοί θα ήθελαν να θάψουν για πάντα...

Αν πιστεύεις ότι ο άνθρωπος έχει δικαίωμα στην ελεύθερη και αξιοπρεπή ζωή, να ξέρεις ότι μπορείς να κάνεις κάτι! Εγώ ,εσύ ,όλοι μαζί είναι που κάνουμε τη διαφορά... Γιατί η λογική του «δε βαριέσαι, τίποτα δεν αλλάζει», μήπως τελικά είναι η λογική του εφησυχασμού και μήπως μια χαρά δε βολεύει όσους επιλέγουν να τοποθετήσουν τον άνθρωπο κάτω από ο,τιδήποτε άλλο?

Αν λοιπόν πέσεις πάνω (ή πέσουν πάνω σου!) στα παιδιά με τα κόκκινα μπλουζάκια, μη φύγεις βιαστικά ,ενημερώσου και μάθε πώς μπορεις να δράσεις κι εσύ!!

Αν πάλι θέλεις να γίνεις μέλος αυτής της ομάδας, να συζητήσεις face2face με τους περαστικούς στους δρόμους της πόλης σου, να τους δώσεις την ευκαιρία να δράσουν και να μάθουν, ν'ανακαλύψεις κι εσύ τα όρια και τις αμφιβολίες σου, επικοινώνησε μαζί μας!!

Μέσα από το πρόγραμμα face2face, πέρα από την οικονομική ανταμοιβή, κερδίζεις πολύ περισσότερα... Πέρα από το ότι νιώθεις πως παλεύεις για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, μαθαίνεις παράλληλα να τον «χτίζεις» στις επαφές σου με αυτούς που στέκονται στο πλευρό, την ομάδα σου, τους εκατοντάδες εργαζόμενους και εθελοντές και τα χιλιάδες μέλη της Διεθνούς Αμνηστίας ...Το face2face είναι κάτι παραπάνω από part-time εργασία. Είναι σχέση επικοινωνίας, διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού μας και των δυνατοτήτων μας. Είναι αγώνας ώστε η Διεθνής Αμνηστία να συνεχίσει να μπορεί να κάνει θόρυβο ,να λέει ΟΧΙ στα βασανιστήρια, STOP στην ενδοοικογενειακή βία ,ν'απαιτησει τον έλεγχο της διακίνησης όπλων και τελικά να συνεχίσει να λέει ΝΑΙ στον άνθρωπο...








ΠΗΓΗ: http://i-apantisi.pblogs.gr/ .... Frokalo