Σαν πας στο Νοσοκομειο!

Μετα απο 2 βδομαδες συνεχους μπιχλας αποφασισα να κανω μπανιο, θημηζω για οσους ανοιξαν τωρα οτυς δεκτες τους, να πω λοιπον οτι ειχα ενα ατυχημα και εχω ενα ναρθηκα στον ωμο, που κανει καποιες κινησεις μου... σηριαλ! Ετσι λοιπον αποφασισα να τον βγαλω ( τον κογκρεσο ελειπε και ετσι πηρα μονος μου πρωτοβουλια). Και μαλιστα οχι μονο μπανιο ετσι απλα, αλλα με ολα τα παρελκομενα, δηλ. σαπουνι, σαμπουαν, μαλακτικο, κρεμα μαλλιων ( οχι ... το ιδιο δεν ειναι;) νυχοκοπτης, κεζαπι ( για τα δυσκολα σημεια) και κλεινοντας πηρα και το μπεκ που ποτιζουμε τον τεραστιο κηπο μας, ετσι, για παν ενδεχομενο!
Μετα απο καμποση ωρα βγηκα απο το μπανιο, φανερα σαν ενας αλλος ευατος, τοσο που η ζυγαρια εδειξε -2 κιλα ( χρειαστηκε να χρησιμοποιησω το κεζαπι τελικα, γιατι αλλιως η ζαργανα δεν εφευγε απο την μασχαλη μου). Ελα ομως που τωρα πως θα βαλω τον ναρθηκα;;;; οεο; να ετσι, να γιουβετσι τιποτις.. Πηρα τον αδελφο μου στο Estatos Unitos Americlanos που δουλευει στη NASA σαν πορτιερης μηπως και εκεινος ξερει να μου πει!!! ματαια ομως.
Κουβαληθηκα στο νοσοκομειο και ακολουθει διαλογος.

Εγω - Καλημερα, μια εξυπηρετηση.
Αδελφη - Καλα, τι θελετε και πως μπαινετε εδω περα
( η πορτα ΜΗΠΩΣ ηταν ορθανοικτη;; και εσυ ΜΗΠΩΣ καθεσαι στο κισε που λεει ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;;)
Ε- Ε!! για τον ναρθηκα ηρθα αν μπορει καποιος να με βοηθησει!;
Α - Και ποιος σας ειπε να ερθετε εδω;( Αφενος το καλημερα δεν το εχουμε μαθει ακομα, αφετερου συνεχιζει να ειναι ευγενικη )
Ε - ... Μπηκα ανοιχτα δεν ειστε;
Α - Με ραντεβου μονο
Ε- Οκ πειτε μου που να πω σε ποιο νοσοκομειο αν εδω ενοχλω
Α- Τι εχετε;
Ε- (Ειχα ενα τσεκουρι, και το ξεχασα σπιτι ...πηγα να της πω! ) Να θελω καποιος να μου περασει τον ναρθηκα.
Α- Γιατι εσεις δεν μπορειτε; (duhhhhhh οχι ξανθια δεν ειναι, αλλα μπαζο σιγουρα )
Ε΅- Μαλλον για να ερθω, σημαινει οτι δεν μπορω!
Α- Καλα θα φωναξω καποιον, μηπως και μας κανει εξυπηρετηση!

Στο σημειο αυτο ερχεται ο ορθοπαιδικος και καταφερνουμε και επικοινωνουμε σαν ανθρωποι. Μετα πολλα και χωρις καθυστερηση, με τον "φοραει" κανονικα! Καλε, που παει ο νους σας, τον ναρθηκα λεω!! Τελικα απο οτι καταλαβα ειμαι παρα πολυ αγενης και πρεπει κατι να κανω για αυτο! Σαν δεν ντρεπομαι λεω εγω, εχω και απαιτησεις απο τους συναθρωπους μου!!!¨)