Καψε τον εγκεφαλο σου... μπορεις!

Καιρο ειχα να δω τοσο καμμενη ταινια, ειναι απο τις στιγμες που χαιρομαι που δεν πηγα στο σινεμα να πληρωσω, παρα διαλεξα να την κατεβασω. Σεβομαι το copyright αλλα η συγκεκριμενη ταινια δινει καθε δικαιωμα για το αντιθετο!
Περα απο το απειρο γελιο που προσφερει, και καποια αλλα κοινωνικα μηνυματα που κατα καιρους εμφανιζονται, η ταινια δεν ειναι παρα εθνικιστικου περιεχομενου υπερ του Ισραηλ. Δεν υπαρχει σκηνη που να μην υπαρχει Χουμους, Σημαια του Ισραηλ, αστερια κτλ κτλ. Ακουγεται φασιστικο εκ μερους μου και ρατσιστικο συναμμα, αλλα κοψτε κατι. Σαν να βλεπω διωρη διαφημιση του Ισραηλ, δεν δοκιμασει ποτε Χουμους αλλα μετα απο την ταινια, λεω να το δοκιμασω.
Στην εβδομη τεχνη αυτο λεγεται προπαγανδα απο ενα σημειο και μετα ( γνωμη μου) . Παρουσιαζουν τους Εβραιους σαν τους καλους, τους Αραβες κακους ( που μετα το διορθωνουν) και ενα Adam Sandler ( προσωπικα πιστευω τον ποιο αχωνευτο ηθοποιο ever ) σαν εναν Σουπερ ηρωα που κανει τον Batman και τον Superman να φαινονται στρουμφακια μπροστα του!
Κατεβαστη την, οριστε και το Τrnt