Rafting Part 2



...Δεν εχει σημασια αν γυρισαμε 35 χωρια, και ανεβοκατεβηκαμε 45 βουνα, τσιγαρα παντως βρηκαμε και το μικρο μας παιδακι ξανα χαμογελουσε.
Ο Ξενωνας δεν απηχε πολυ, ετσι λοιπον ξεβρωμησαμε και πηραμε ενα σνακ, για να περιορισουμε την λορδα που εδινε ρεσιταλ στα στομαχια μας. Αρχισε να βρεχει, ας κρατησουμε αυτην την λεπτομερια for later use! .Στολιστικαμε λοιπον και ορμησαμε στο παραδιπλα χωριο, που για να πας επρεπε να διασχισεις στην κυριολεξια το βουνο, τοσο που νομιζαμε οτι θα πεσει και θα μας κανει κιμα, σαν εκεινα τα καρτουν που πεφτει ο βραχος της Acme..!!! και τα κανει επιπεδα. Αλλο ενα γραφικο χωριουδακι, οπου καναμε το παρτυ με τα κοψιδια, και δωστου και παρτου σκασαμε τα ζωα.. Οσες θερμιδες καψαμε της υπερπληρωσαμε!! ( βρε το λεξιλογιο μου). Στο τραπεζι του καφε βρεθηκαμε, ορεξη να παιξουμε τον "δολοφονο" ενα παιχνιδι παρεας που ενας δολοφονος ειναι αναμεσα μας και προσπαθει με το ανοιγοκλειμα του ματιου να σκοτωσει τους αλλους στην παρεα, χωρις να το παρει χαμπαρι ο "μπατσος" που και αυτος ειχε το ιερο καθηκον να συλλαβει τον δολοφονο. Με τα πολλα γυρισαμε στον ξενωνα με την βροχη ασταματητα απο πανω μας για νανι.
Ξημερωσε η επομενη μερα ( που εβρεχε ) και ολοι ξυπνησαμε στον αστερισμο του ηλιθιου αφου οτι μας λεγαν επρεπε να το διασταυρωσουμε και να το καρατσεκαρουμε, γιατι πολυ απλα δεν καταλαβαιναμε τα πιο απλα πραγματα. Να κατσω να εξηγησω οτι περιμεναμε ατομα που ειχαν φυγει και εμεις κοιτουσαμε το τζακι; και να πω οτι δεν μας το ειπαν ; μας το ειπαν αλλα εμεις ντουγανια!!! Αφου βρηκαμε την ακρη,και διερμηνεα να μας μεταφρασει απο ελληνικα στα ελληνικα ειπαμε να παμε στο ακομη πιο παραδιπλα χωριο να τσιμπησουμε κατι, πατε στην πλατεια και σας περιμενουμε, μας ειπαν!
Καθομαι στην πλατεια και περιμενω, και ξαφνου βλεπω ενα κοκκινο νισσαν σε μια γωνια, ο Γιαννης ειναι λεω ( ο αλλος οδηγος ) και μες την χαρα εγω πεταγομαι εξω και τρεχω σαν την μικρη λουλου κουνοντας τα χερια φωναζοντας "Γιανννηηηη!!!!!!!"
Απο μικρος με αρεσαν τα αμαξια επρεπε να το ειχα καταλαβει απο την αρχη οτι η Νισσαν εβγαλε και αλλα κοκκινα αυτοκινητα και οχι μονο ΕΝΑ, και μαλιστα του ιδιου μοντελου Το καταλαβα αργα ( ο αστερισμος του ηλιθιου καλα κρατει) γιατι φτανοντας εκει βλεπω ενα ασχετο να με κοιταει σαν τον τρελο του χωριου, και να ετοιμαζει το βιβλιο του εξορκισμου με το σκορδο στο ενα χερι και το ευαγγελιο στο αλλο!
Νταααα!!!!! Αντε βρες ακρη, ξαναφωναξε τον διερμηνεα και κανα GPS γιατι μας βλεπω να το χρειαζομαστε!. Επομενη σταση ενα χωριο λιγο πιο πανω οπου δεν αργησουμε να κανουμε μεταβολη και να κατηφορησουμε, και αυτο γιατι συνηθισαμε την βροχη και περασαμε στο χιονι. Ναι χιονι αυτο το ασπρο που πεφτει, και επεφτε γενναιοδωρα. Ερωτηματικα πανω απο το κεφαλι μας!!Αφου, ολοι τσεκαραμε της ημερομηνιες μηπως βρηκαμε καμια Telleport ανοιχτη και μας μεταφερε στο χωροχρονο. Πεδιλα του σκι δεν μεριμνησαμε να φερουμε, δεν μας το ειπε κανεις οτι χιονιζει κει πανω ( και να μας το ελεγαν θα καταλαβαιναμε;) αλλιως ενα αλλο xtreme sport θα ηταν μια ανοιχτη προκληση για μας!
THE END!