Τι μας λες ρε Μακη

Καταλαβατε για ποιο Μακη μιλαω βεβαια, που τυχαινει και μενα να μου ειναι ενας απο τους σουπερ φαν, πιο φαν δε γινεται, αφου να φανταστητε ξηλωσα την αφισα της Κελλυ απο το Beverly Hills , γιατι εδω που τα λεμε πρεπει να αλλαξω και εγω το δωματιο μου, και εβαλα μια προχειρη του Μακη.
Αυτες της μερες Μακη, εγινες αιτια για πολλες αναγουλες !

Καγκουρες ολου του κοσμου

Φορεσε λοιπον το μαυρο γυαλι, ασχετα εξω αν ειχε συννεφια, γιατι πως να το κανουμε ειμαι και ο σουπερ γκομενος και το γυαλι για μενα ειναι ενα αξεσουαρ, και ωσαν ενας νεος Yul Brynner μπηκε στην μπεμπα που μολις ειχε αγορασει, μονο 90000 χλμ παρακαλω και ξεχυθηκε στους δρομους μηπως και χτυπησει κανενα γκομενακι.
Πως να το χτυπησεις το γκομενακι ρε πατζουροφατσα; οταν εχεις αξεσουαρ του κοστιζουν οσο το αμαξι, που αυτο δεν ειναι λογος, αλλα λεμε εμεις τωρα. Οταν μου βαζεις στο Dolby το "απαπαπαπα" της Βανδη; και μαλιστα στην διαπασων, γιατι πως να το κανουμε 15 τετραγωνα πιο κατω δεν σε ακουσαν. Οταν εχεις Mp3οφωνο, γιατι ο βλαχος πουλησε το cd και μου πηρε Mp3, πως αλλιως θα χωρεσουν 150 "βαθυστοχαστα ελληνικα τραγουδια" (κατα τον Peslac παντα) , πρεπει καπως να πουλησεις μουρη. Προσωπικα αν ειμουν το ηχοσυστημα θα εκανα αιτηση για τοστιερα.
Και οδηγει ο τυπος ξενοιαστος, με το συνδρομο νταλικα ( το συνδρομο εκεινο που το ενα χερι οδηγει, και το αλλο στεκεται κρεμασμενο σαν σταφυλι στη πορτα;) γιατι ειναι σιγουρο οτι ο τυπος μεχρι το βραδυ, θα χτυπησει το γκομενακι....
Αντε και τα μυαλια στα καγκελα!!!