Believe!!!

"Πιστευε και μην ερευνα". Ενα ρητο που με κανει να παιρνω αναποδες, γιατι να μην το ερευνησω, δωσε μου μια εξηγηση και να δουμε μπορω να την καταλαβω ή οχι! Τι να πιστεψω; οτι στο ονομα του Θεου/Χριστου/Αγ. τριαδας/ δεν ξερω τι αλλο, υπηρχαν σταυροφοριες και μαλιστα με την "ευλόγια" της Εκκλησιας; οτι στο ονομα αυτου γινακαν τοσες σφαγες για ενα σκοπο; Ω!!! τι θεικο!. Να αναφερω την ιερα εξεταση; ποσα μυαλια χαθηκανε, και ποσα αλλα φιμωθηκανε απο την μαστιγα της ιερας εξετασης και της στενομυαλιας που τους διεκρινε. Απο οτι θυμαμαι στα θρησκευτικα ο Χριστος, και κατα επεκταση η θρησκεια διδασκουν την αγαπη, τωρα εσεις αν βρειτε αγαπη στην σφαγη της ιερας εξετασης και των σταυροφοριων, εγω ειμαι η Μαρια η ασχημη, και η ομορφη μαζι.
Τι να πιστεψω, οτι στο ονομα του Αλλαχ/Κορανι/Ισλαμ υπαρχει ενας Θεος ο οποιος ειναι αυταρχικος, βαζει παιδια να γινουν πολεμικες μηχανες, καταπατουν την παιδικη αθωωτητα για χαρη μιας γκαου μπιου ιδεολογιας; και παντα στο ονομα της ειρηνης, ετσι να εχουμε και ενα ιδεολογικο σκοπο! τον ιδεολογικο σκοπο στο να αφαιρεις μια ζωη ... ακομα δεν το καταλαβα.Το τιμημα και το μεγαλο βραβειο;; οταν τα κακαρωσετε να πατε στον παραδεισο, με 70 παρθενες, ( πολλες παρθενες ρε παιδι μου, και απορω, που της βρηκαν ολες αυτες) ολα αυτα τα ειπε ο Μωαμεθ!.. αλλο σοφο πουλι απο εκει!
Να μην αναφερω στο να πιστεψω πουλια, γατια, μπερλοκ, καστανα, ηλιους, φεγγαρια, ρα, μουτ, νουτ, χακιμ, Σακιλ ο Νηλ, Ζεν, Μεν, Γιγκ, Γιαγκ, Τανκ, Κια, Ικεα, και οτι αλλο κατεβασει η γκλαβα του καθε αρρωστου μορμονικου μυαλου. Αλλη περιπτωση, απο εκει! Δεν ασχολουμαστε καθολου με νεες αρρωστημενες ιδεολογιες, του τυπου " ο Χριστος γεννηθηκε στο αμερικα απο γονεις Dj"
Τι να κανω; δεν πιστευω στο να πιστευω χωρις να ερευνω, και ζητω συγγνωμη σε ολους αυτους που το κανουν!