00. Pilot


Δεν μπορουσε να ανοιξει τα ματια του, κοιταξε το ρολοι, περασμενες 11.Τι στο διαολο, κοιμηθηκα νωρις μονολογισε. Αντε γαμω την δουλεια μου, ποιος σφουγγαριζει πρωι πρωι. Συνεχιζε να φορτωνει και να καντηλιαζει. Θεωρουσε αγγαρεια να σκουπιζει και να σφουγγαριζει καθε πρωι, εφοσον η δουλεια του δεν ηταν κατα κυριο λογο αυτη! Παλι καλα που υπαρχει και το απογευμα, τουλαχιστον δεν σφουγγαριζω, κατεληξε, και συνεχισε βιαστικα και αρπα κολλα αυτην την σαδιστικη εργασια. Πεταξε κουβαδες και σφουγγαριστρες στην αποθηκη, και μπηκε πισω απο τον παγκο.

Οπου να ναι ερχεται ο Μελ ( απο τον Δρακουμελ) ετσι τον ελεγε, δεν τον συμπαθουσε καθολου, μα καθολου. Δεν τελιωσε τηνσκεψη και να σου μπηκε απο την πορτα βαδιζοντας ρυθμικα λες του εμεινε κουσουρι απο τις στρατιωτικες παρελασεις.

- Καλημερα

- Καλημερα, καλα το ραφι ειναι στραβο, δεν το διορθωσες;

- Ναι το ειδα, αλλα ακομα δεν τελιωσα με της καθαριοτητες, το τζαμι του παγκου ειναι χαλια.

- Τι θα πει ο πελατης αν το δει στραβο μου λες; Θα γυρισει και θα πει.. καλα αυτοι ειναι ανοργανωτοι, το σκεφτηκες αυτο;

- (σκεφτηκες να κανεις σεξ;; ισως βοηθησει ) Καλα το κανω τωρα....

Με σκυμμενο κεφαλι, τακτοποιησε το ραφι, που ηταν υψιστης σημασιας για την λειτουργικοτητα του καταστηματος ( κατα τα λεγομενουμα του Μελ) και βιαστηκα εκανε της δουλειες, και πισω παλι απο τον παγκο να περιμενει και να εξυπηρετει πελατες, κατι που του αρεσε αρκετα για να ειναι χαμογελαστος. Αλλα οσο εβλεπε τον Μελ τοσο ανεβαιναν τα γαστικα υγρα στον οισοφαγο.Κριμα που οι βαρδιες του αυτην την εβδομαδα δεν ηταν με τον Γιαννικα...απολαυστικος, ηρεμος, ξερει να ζηταει με ωραιο τροπο, καμια σχεση με τον συνεργατη του ..

- Εκανες τις κρατησεις;

- Σε λιγο.. τελιωνω με την αρχειοθετηση ταινιων

- Τι σε λιγο;;;; και αν μπει πελατης και δεν ειναι ετοιμη η ταινια του, τι θα του πουμε;

- ( οτι εισαι αγαμητος καιρο, αυτο θα του πουμε ) καλα... τις ετοιμαζω τωρα!

Οχι οτι περιμεναμε πελατη, και ποτε πελατης δεν μπηκε στο βιντεο κλαμπ τοσο νωρις, για να ζητησει την κρατηση, αλλα λεμε τωρα, αλλα λογια να αγαπιομαστε, ετσι να δουμε ποιος ειναι το αφεντικο εδω μεσα!...

- Κοιταξτε, θελω μια ταινια που...

- ( το καλημερα, καλησπερα, χαιρετε, τα εχουμε καταργησει ή ακομα καλυτερα ειναι αγνωστα για το λεξιλογιο μας )

- ...που ειναι το Jean claude van damme και παιζει ακομα στους κινηματογραφους

- Και απο μενα τι θελετε;

- Να μου την δωσετε, ακου εκει τι θελω.

- (Jean claude van damme βλεπεις, απο εκει καταλαβαινω το επιπεδο σου) Κυρια μου.. παιζει στους κινηματογραφους, οταν θα βγει, τοτε θα την εχουμε..

- Και ποτε θα την εχετε;

- Αυτο ειναι θεμα της εταιριας που την προωθει

- Δηλ. Δεν ξερετε;

- Εχετε δικιο ξερω, περιπου σε 3 μηνες μετα απο την απομακρυνση απο τους κινηματογραφους, τοσο περιπου κανει ( της ειπα οτι με κατεβηκε στο κεφαλι μηπως και φυγει )

- Α !! Ναι; Ευχαριστω πολυ,

Δωσε οτι θελεις στο πελατη, και πουλα τον οτι θες, ετσι και εγινε, την εδωσα κουλτουριαρικες ταινιες, που μαλλον δεν θα εβλεπε ποτε και εφυγε ευτυχισμενη. Ο Μελ καθονταν στην γωνια του και διαβαζε εφημεριδα, σιγα μην ασχοληθει..εχει αλλα στο μυαλο του. Δεν περνα και αυτη η μερα ρε γαμωτο!