Stupid in Action

Αν κάποιος σας πει ότι συμμετέχοντας σε μια ερεύνα για 3 ώρες και η αμοιβή θα ήταν 50 €, θα πηγαίνατε;. Εγω πάντως ναι, γιατί από ότι καταλαβαίνω είναι τα ποιο εύκολα 50 που έβγαλα ποτέ.

Η ερευνά ειχε να κάνει με την ακροαματικότητα κάποιων ραδιοφωνικών σταθμών και εμείς μέσω ενός ασύρματου link θα δίναμε της απαντήσεις, καθώς επίσης κατά πόσο μας αρέσει το κομμάτι/α που ακούμε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, αλλά μια εισήγηση την είχε έτσι ώστε να μας μπάσει στο κόλπο.

Έτσι θα ήταν και ο πρόλογος μου, για μια ανάρτηση σοβαρού περιεχομένου, με σοβαρό ήθος, αλλά τι να κάνουμε όταν και σε αυτόν το χώρο υπάρχουν σκατοκεφαλοι που θέλω να πιστεύω ότι είναι χαζοί και ηλίθιοι μαζί

Σε ένα χώρο λοιπόν με αρκετές δεκάδες κόσμο, υπάρχει ένας εισηγητής ο όποιος εξηγεί την πορεία, δύσκολο το έργο, και ακόμη ποιο δύσκολο όταν υπάρχουν τύποι που το παίζουν έξυπνοι και κάθε τρεις και λίγο πετανε από μια ατάκα, νομίζοντας ότι τα ξέρουν και μας κάνουν χάρη που βρίσκονται εδώ.! Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι οι πίσω μου Σάρα, Μάρα, και το Κακό συναπάντημα.

Εις. – Παρακαλώ, πατήστε το 5 στο καντράν

Σάρα - Ποιο 5;

Σκέπτομαι ( τι ποιο 5 μωρη; Βλέπεις πολλά 5 στο καντράν σου εσύ;)

Όταν σκεφτεσε το κομμωτή σου μωρη φακλανα είναι δύσκολο να βρεις το 5

Εις.- Παρακαλώ, βαθμολογήστε με την κλίμακα 1-100 όπου 1=δεν μ αρέσει, 100= Μ’ αρέσει πολύ

Μαρα – Έμενα που μ αρέσει αυτό το κομμάτι τι να βάλω;

( Βάλτο για ύπνο, αφού το πεις ένα παραμύθι )

Εισ- Διαλέξτε ποιον σταθμό ακούτε περισσότερο, η αντιστοιχία βρίσκεται στο χαρτί που σας δώσαμε, και στην συνεχεία πατήστε την επιλογή στο καντράν.

ΚΣ – Γιατί να το κάνω αυτό;

(για να ξέρει η εφορία ποσά ξόδεψες σε προφυλακτικά πέρυσι, που εδώ που τα λέμε πάρα πολλά γιατί αν έπιανες παιδί θα σου έκανε μήνυση )

Εισ- Ξεκινάτε να βαθμολογείτε μόλις ακούτε το τραγούδι

Σαρα. – Και πώς να το κανω αυτό;

(Με την μέθοδο της τηλεπάθειας και τον ταρω , τζαμπα μιλούσε το παιδί)

Εις.- Βαθμολογήστε τώρα, με την κλίμακα 1-100 αν τα τελευταία τραγούδια που ακούσατε σας άρεσαν; Καταλάβατε;

Μαρα. Όχι… Και γελαει


Το μάτι του εισηγητή γυάλισε, σε τέτοιο βαθμό, που ανέπτυξα ικανότητες τηλεπάθειας, ήμουν σίγουρος ότι διάβαζα την σκέψη του

Εις. ( τώρα αν σου καρφώσω τον στύλο στο μάτι θα φταίω εγώ; )

Μην σέβεσαι τον εαυτό σου, δεν στο ζητεί κανείς, σεβάσου τον εισηγητή, και όλους εμάς που θέλουμε να τιμάμε τα λεφτά που μας δίνουν..