Talk to me

Είπαμε να δουμε μια ταινια με την Κουμουνοβα, αλλα δεν εκατσε, γιατι και οι δυο ειμαστε για ρεκτιφιε και πεταμα αυτο τον καιρο. Ετσι λοιπον αποφασισα να την δω μονος μου σημερα. Θα κανω skip τα διαδικαστικα ( ανοιγω το κουτακι του dvd, το βαζω στο dvd, ανοιγω το home cinema με τα 15 ηχεια μπροστα, 22 πισω, 2 γουφερ κτλ κτλ ) γιατι ειναι κουραστικα!
Σκηνικο Αμερικη, η ιστορια εχει να κανει με τον Petey Greene στο Talk to me . Ενας τυπος με οπλο το μικροφωνο που ελεγε αυτο που του κατεβαινε, που με σαρκαστικο τροπο, εναντια στο συστημα, και τους συστηματορες ( καινουργια λεξη )
Μια αληθινη ιστορια που στα μεσα του 60 ανεδειξε ενα προσωπο, και μια μεταμορφωση απο πρωην καταδικος σε δημοφιλη ραδιοφωνικο ομιλητη, χωρις να αναιρεση τα στοιχεια εκεινα που καποιος υιοθετει απο το πανεπιστημιο του δρομου. Περιφημες ατακες, οι οποιες μεσα στην πορεια της ταινιας γινονται ακομη καλυτερες....
Να γιατι οσες ταινιες που ειναι βασισμενες σε αληθινα γεγονοτα με κεντριζουν το ενδιαφερον. Ακομα εδω ειστε; αντε δειτε την!!!