Τρομπας Nation

Δεν εχει καιρο, που ενας τυπος που θελει να λεγεται καλλιτεχνης, πηρε ενα πεινασμενο και αδεσποτο σκυλι, το εδεσε καπου, το αφησε να πεθανει απο την πεινα, και το εκανε εργο. Εργο λεγοντας τεχνη, .. η καλυτερα εδωσε στην τεχνη μια νεα αποψη... η ακομα καλυτερα προσπαθησε να κανει τεχνη... τοσο που η τεχνη μετα απο αυτο μαζεψε τα μπογαλακια της και εφυγε.
Τιποτα δεν του καθονταν, ουτε η μουσικη, ουτη η ζωγραφικη, ουτε το σφουγγαρισμα ( και σε αυτο αχρηστο τον κοβω ).Ειναι ξεκαθαρο οτι ο Guillermo Vargas ( το ονομα του καλλιτεχνη!) ειχε απο μικρος ταση στην τεχνη .. ( την τεχνη κανεις την ρωτησε?) αλλα δυτυχως δεν πετυχε τιποτα αξιολογο. Και εκει που την επαιζε του ηρθε η φαενη ιδεα, να κανει αυτο το ...εργο, πινακα, γκραβουρα, χαρακτικη, αγγειοπλαστικη, συνθεση, τυροπιτα, αχταρμα, μπουγιουρντι, χταποδακια, τελος παντων οτι θελετε πειτε το παντως τεχνη δεν ειναι, παρα μονο μια μαλακια. Και η μαλακια ειναι οτι εδωσε τοσα λεφτα να κανει αυτο τον χωρο, που ενω αν ταιζε το αδεσποτο θα του εβγαινε πολυ φθηνοτερα σχεδον τζαμπα!
Στο ονομα της "τεχνης" λοιπον και ενω καμια αλλη κοπελα δεν του καθοταν αποφασισε να δημιουργησει αυτο το τερατουργημα. Και με κοπο χειρας και αρκετης παλιδορμησης καταφερε και συλληψε αυτο το θεμα ο "καλλιτεχνης"
Εγω παντως αν τον εβλεπα, θα του εδινα την εξης συμβουλη "Οταν χυνεις, μην το πινεις"!

Αι σιχτιρ απο εκει!!!