Lost case

Πηγα με ενα αλλο σουργελο στα δικαστηρια να παραστουμε σε δικη για την υποθεση ξεπλυματος χρημματων που συνηθως κανουμε κατα κορον. Βασικα εχουμε εντονες αντιπαραθεσης γιατι εγω επιμενω να τα πλενουμε στους 40 βαθμ. ενω ο φιλος μου στα 60 χωρις μαλακτικο. Δεν ηταν κατηγορουμενος, την γλυτωσε αλλωστε αφου λαδωσε ολο το κοσμο ( με τα νεα 300αρικα που κυκλοφορουν αυτο το καιρο σε χρωμα καφε-σκατι) , αλλα μαρτυρας για μια υποθεση εγκαταλειψης θυματος. Καποιος εκανε οπισθεν και εστειλε καποιον αλλο σε ενα καδο, για να μην πεσει σε αυτον. Ο τυπος σαν γνησιος Ελληναρας δεν σταματησε, και ξεκινησε να τρεχει. Ο Φιλος μου, σαν γνησιος απογονος του Σουμαχερ, τον καταδιωξε και με τα πολλα τον βρηκε και του ειπε το περιστατικο. Αλλα ο Ελληναρας δεν χαμπαριασε και τον εγραψε εκει που μας γραφουν ολοι. Ετσι λοιπον με το ηθικο φρονιμα, και με την ευχη του Αρτεμη Ματσα τον εδωσε στεγνα στην αστυνομια.
Και να σου λοιπον μετα απο 1 χρονο ηρθε η ωρα να παραστει σε δικη, που καθησαμε και περιμεναμε υπομονετικα, τοσο υπομονετικα που ακουσαμε 17 δικες μεχρι να ερθει η σειρα μας, και απο μονοι μας παιζαμε τους δικαστες και ατυπα ριχναμε στην πυρα κοσμο που δεν τους ξεραμε.
"Δεν με αρεσει αυτο που φορας" , "ενοχος" αναφωνησε ο Danny the Dog,
"Ενοχος" συμφωνησε ο εισαγγελεας Ποκοπικος 1453 χρονια φυλακισης και 500 ευρω καθε μερα εξαγορασιμη.
"Καλα πως ηρθε ετσι αυτη;", "Ενοχος, γραμμη για το Γκουανταναμο"
"Ενοχος, ενοχος" συμφωνησα και εγω!
Καποια στιγμη μας κοιταξε η ειρηνοδικης με βλεμμα πυρινο, και καναμε τους κινεζους! Μουγκα στην στρουγκα δηλαδη!
Μετα απο την αντιμωλια των δικαστων ( το μαθαμε και αυτο ) ηρθε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η σειρα μας, χαρα εμεις γραμμη στο εδωλιο.
Δεν χαρηκαμε για πολυ, γιατι η ειρηνοδικης μολις ειδε της αφεντονουτσουναρες μας, καλεσε αναβολη για ενα χρονο.
Τζαμπα καει η λαμπα, τζαμπα πηγαμε! αν και εγω ηθελα ο ενοχος να παει φυλακη.. γιατι αυτο που εκανε ειναι κακο, και πρεπει να τιμωρηθει!!!!

Σας αφηνω τωρα, παω να ετοιμασω το δικογραφο!...Εχει κανεις Μεγαροσημα;