Κοιμησου πουλακι μου

Δεν μπορω να κοιμηθω, ελα ντε γιατι; μηπως επειδη ο ηλιος δυει κατα τις 22.00; μηπως γιατι ανατελει κατα τις 4; ελα μου ντε....( για οσους εχασαν επεισοδια ανατρεξτε προηγουμενες εγραφες)
Και εκει που το βιολογικο σου ρολοι σου λεει " αντε, γεια σας καληνυχτα" το σωμα σου κανει πισω λεγοντας " ρε ακομη νωρις ειναι" και με τα πολλα βλεπεις τον ηλιο να πεφτει, να πεφτει, και να μενει εκει, αντε να κατσουμε λιγο ακομη, λιγο ακομη,λιιιιιιιιιιιγο ακομη ντε,..........καλε πηγε τρεις, και πριν προλαβεις να την πεσεις, να σου ξεπροβαλεται ο κυρ Ηλιας απο ανατολας, βρε που σε χασαμε εσενα και μας ελειψες, Θα κοιμηθουμε τωρα που ειναι χαρα Θεου;
Χαρα, λογος να γινεται, γιατι εκει που ειναι ο Ηλιας κει πανω και μας ζεσταινει, να σου κατι συννεφα μπλαβια γεμματα βροχερες υποσχεσεις.
Ο Καιρος δεν ειναι καλα, κατι πρεπει να παιρνει, μια ετσι, την αλλη κοκορετσι. Λιγο να σηκωσω τα χερια μου νιωθω οτι θα πιασω τα συννεφα. Στον βορρα απο οτι φαινετε εχουν συμβαση και πετανε χαμηλα με υψηλες ταχυτητες.
Οπως και το Ιντερνετ,που αυτο και αν πεταει ψηλα, ετσι προχειρα που το μετρησα χτυπησε 32Μ...μονο 8 φορες πιο γρηγορο απο το δικο μου.
Αντε πολλα γραψαμε, να κοιμηθουμε τωρα....

Να κοιμηθουμε;