Saturday night fever

Εχουμε ενα πολυσυχναστο μαγαζι που ενοικιαζει DVD. Σαββατο βραδυ, πολυς κοσμος, και ολα τα blockbuster ειναι νοικιασμενα. Πελατες με το βλεμμα του αρπαχτικου, προσπαθουν να εντοπισουν ξενοικιαστη ταινια, παρακολουθουν τους υπαλληλους απο κοντα, σαν αετοι να εντοπισουν το επομενο θυμα. Στο χωρο ειναι και ο κ. Ξ****** οπου αυτος δεν αφηνει ευκαιρια να παει χαμενη, μεγαλο αρπαχτικο. Επισης ειναι και ο Θανασακης, ενα γλυκυτατο αγορακι, με αφρατα μαγουλακια, γεμματος αθωωτητα.
Και να λοιπον, ο υπαλληλος ξενοικιαζει τους (ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΟΙ) , ο Θανασακης ολο χαρα, τεντωνει το μικρο του χερακι να παρει το κουτακι, και η χαρα ειναι ολοφανερη, το χαμογελο δεν αργησε να φανει. Απο μακρια ομως, το αλλο αρπαχτικο βλεποντας την κινηση αυτη, απορρησε, πλησιαζει το Θανασακη και του λεει "ελα παρε αυτο" και του προτεινει μια αλλη ταινια, "και δωσμου αυτην". Κοντοστεκεται ο φιλος μας, και συνεχιζει το δρομο του προς το ταμειο. Πιο αποφασισμενος τον ξαναρωτα, με υφος επιτακτικο, αλλα παλι δεν παιρνει απαντηση.
Τελικα ο Θανασακης εφυγε χαρουμενος, και ο Κ. Ξ, πηρε τα τρια του. Αλλα στην περιπτωση που ο κ.Ξ πετυχαινε το σκοπο του, θα τον περιμενε μια δυσαρεστη εκπληξη στο ταμειο..

THE END