SOPA ( sopa paidi moy kai min klais )*

Αν μπορούσαν κάποια στιγμή τα ονειρα μου να γίνονταν ταινία, ή βιβλίο, σίγουρα θα ήμουν εκατομαμυριουχους ( Χοσε απο της Σαββατογεννημένες).  Ειναι απο εκεινα που εχουν τα παντα. Ιντριγκες, διαπλοκη, αγωνια, δραση, κατι δηλαδη σαν το Fast & Florious και το Tree of Masthiha. Οποιοι ξερετε απο ταινιες, καντε τον συσχετισμο. Το καλο και συνάμα κακό είναι οτι έπαιζαν πολλοί φίλοι μου και δυστυχώς ολοι απο αυτούς είχαν κακό τέλος. Αλλος σκοτώθηκε, αλλος τράκαρε (ηταν στο αμαξι που τράκαρε, αλλα εκεινη σώθηκε... βγάλε ακρη εσυ!), και οι περισσότεροι αγνοούνται. Καποιοι μάλιστα που εχω και καιρό να τους δω έπαιζαν και αυτοι, κάτι σαν guest stars. Τωρα το μονο που μενει ειναι να βεβαιωθώ οτι ειναι καλά.
Δεν ηταν σίγουρο, οτι θα ερχόμουν τις γιορτές ή καλύτερα ήταν σίγουρο για μένα, οχι για τους αμμεσα ενδιαφερόμενους που σκόπευα να κάνω μια είσοδο ανορθόδοξη. Eτσι λοιπόν πρωτο θύμα η Κουμουνοβα, με φανερά την αίσθηση του αποπροσανατολισμού καθως προσπαθούσε να με πει κατι, αλλα το μόνο που κατάφερε ηταν να προσφωνήσει ολα τα φωνήεντα στα σλαβικά και στα αραβικά.
Βασικα οι εκπλήξεις σταματήσαν εκει, γιατι διευρεσαν και το ήξερε η κοντή-κοντή ( το επόμενο θύμα ) οποτε αρκεστήκαμε σε μια ταβέρνα. Σειρά ειχαν η΄Gogo girl και η ψηλη-ψηλη και το Φρόκαλο ( οχι απαιραιτητα με αυτην την σειρα). Το στοιχείο της έκπληξης εγινε έκπληξη για το ιδιο αφου τα νεα μαθεύτηκα και αρκέστηκα στο γεγονος στο να εξιστορώ τα του εξωτερικου. Με την Κατρουλινα ηταν λιγο διαφορετικα, αφου χρειαστηκε να κανουμε γυροθεραπεια στα αναλογα μαγαζια.
Λαστ μπατ νοτ λιστ η Στελλιτσα, και αυτη κατοικος εξωτερικού σε μια τεραστια χωρα οπως το Λουξεμβούργο. Κριμα γιατι εκατσε ελαχιστα.
Ελπιζω στο γενονος οτι ολοι οι παραπανω θα το διαβασουν, και θα με κανουν κανα Like ( του πουστη δηλαδη) ετσι για να δω οτι ειναι καλα, και να κερδισω 3 σεντσ απο την κοινοποιηση τους ( καλα θα ηταν αλλα ειναι σεναριο επ. φαντασιας για οποιον το πιστευει αυτο.)

*The title refers more to a greek pun, so sorry if Google direct you here