Ζητουνται μαλακες

Συμφωνα λοιπον με το δελτιο τυπου «Η μορφολογία της παραμόρφωσης της βολίδας, η θέση της, το ανέπαφο της κορυφής της, η ύπαρξη πεπλατυσμένης επιφάνειας, είναι στοιχεία απολύτως συμβατά με την πρόσκρουση της βολίδας σε σκληρή ανένδοτη επιφάνεια με το πλαινό τμήμα της, και στην συνέχεια εποστρακισμού της, από την επιφάνεια αυτή».

Έχω την εντύπωση ότι, ή για μαλάκες ψάχνεται, ή υποτιμάτε την νοημοσύνη μας, Δηλαδη τωρα αν βγουν και μας κάψουν ζωντανούς, και ότι έχει μείνει όρθιο θα φταίνε αυτοί?! Συμφωνα λοιπον, με την βαλλιστικη ερευνα, η σφαιρα εξοστρακιστηκε. Δεν θέλω να το πιστέψω, γιατί απλά δεν ισχύει. Σε ενα τόσο μικρου διαμετρήματος όπλο, η σφαίρα λόγω του δραστικου βεληνεκές (που είναι μικρο ) δεν εχει την δυνατότητα να κανει εξοστρακισμό, αν ειχε κανα τουφεκι απο αυτα του στρατου, μπορει και ισως. Τώρα περιμένω να δω τι θα πει ο κοντός, Μπορεί και να μας πει ότι την συγκεκριμένη στιγμή η βαρύτητα της γης κατά την βολή του όπλου ήταν μεγαλύτερη και επηρεάστηκε από τον Πλούτωνα που εκείνη την στιγμή είδε φως και μπήκε, και ανάγκασε την σφαίρα να κάνει γκελ απο αριστερά ( γιατί από δεξιά ειχε τοίχο ). .Η μητερα του αραγε, του δεν τον έκανε μήνυση για οφθαλμορυπανση?


Απο την αλλη ανιεξουσιαστες εκαναν κατάληψη σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, και επεβλήθησαν για να παίξει ενα κομμάτι/κείμενο, με αντιεξουσιαστικο χαρακτήρα. Σαν να άκουγα την Παπαρηγα να αγορεύει στην κόκκινη πλατεία..Αν ζουσε ο Λενιν θα ηταν περηφανος. Τέτοια ξύλινη γλωσσά, ασυναρτησιες, ορολογίες μαζεμένες σε ενα ντορβά, θεωριες, ο Ελβις ζει, το Αγ. Ορος να σπονσοραρει την κοκα-κολα, και αοριστολογιες στο μεγιστο, πρώτη φορά άκουγα. Σε ενα μερος ( γυρω στα 2 λεπτα απο τα 15 ) θα συμφωνησω, αλλα απο την αλλη πιστευω δεν είναι λογία δικά τους, κάποιος άλλος τα έγραψε. Συγκεκριμένα όταν ο εκφωνητής ζήτησε να κάνουν διάλογο, ο ένας απο αυτούς επεμενε να παίξει το cd ,εγω πιστεύω, ξαναλεει ο εκφωνητής ,οτι με τον διάλογο θα πετύχουμε περισσότερα, και η απάντηση του Αναρχα, ήταν η εξής:”Αυτό είναι παράλογο”.


Αναρχες που ξεφτιλίστηκαν και πουλήθηκαν σε όρους και άξιες που ούτε να γράφουν δεν ξέρουν, και καμιά σχέση δεν έχουν με τους άναρχες που μαζεύουν λεφτά να ξαναχτίσουν το περίπτερο που έκαψαν.