One

Θυμαμαι εκεινη την μερα που πηγαμε στην συναυλια, χρονια δεκα θαρρω. Μου κρατουσες το χερι, και εγω σε αγκαλιαζα.
Και περασε ο καιρος, και ο χρονος δηλητηριαζε αυτο που ειχαμε, ωσπου εσυ εξαφανιστηκες. Υπηρχαν στιγμες που στοιχειωνες τα ονειρα μου, και ξυπνουσα νομιζοντας οτι η παρουσια σου πλανιεται γυρω.
Και ξαφνου σε ειδα, και εκει που νομιζα οτι θα εχανα την γη κατω απο τα ποδια μου, σε απομυθοποιησα...
Μου εδωσες μεγαλη χαρα, και χαιρομαι περισσοτερο που εισαι ευτυχισμενη. Αυτο για μενα ειναι αρκετο!

Who is....

Σαν πας στην δουλέια να ευχεσαι μαλακες να μην σε τυχουν. Προχτες εκει που πηγαινα, ο δρομος δεν ηταν σε καλη κατασταση, ασε που ειχε και νερα, πιστεψτε με, πανω στην μηχανη, δεν ειναι και ο καλυτερος συνδιασμος. Δεν θελει και πολυ να φαμε συγιρισμενη νουτα/σαβουρντα/φετα/στουκο/ πειτε το οπως θελετε εσεις, αν δεν προσεχεις.
Το λοιπον, λογικο ειναι να κοψω και να παρω την στροφη, με ρυθμους χελωνας, αλλα ελα που ο πισω μου βιαζονταν και νομιζε οτι ηταν στην πιστα της Monza και ειμουν εγω το εμποδιο του στο να κανει τον σουπερ ντουπερ χρονο στα σοκακια της Θεσσαλονικης. Ας μην ξεχασουμε οτι οπως και αυτος εχει γεννηθει με ενα τιμονι στο χερι και ξερει πολυ καλυτερα απο μενα. Επειδη λοιπον στερησα τον χρονο γυρναει και μου λεει σχολια του τυπου: "πλυνε κανα πιατο", κανε στην μπαντα, να περασουν τα κομμαντα", " πως πας ετσι;", " ο θειος μου ειναι αστυνομικος" και αλλα ασχετα σχολια. Στο σημειο αυτο προσπαθησα να tου εξηγησω, οτι για μια μηχανη δεν ειναι οτι καλυτερο να παρω μια στροφη με 80, αλλα δεν αργησα να καταλαβω οτι ο τυπος ειναι στοκμαν ( απο το στοκος=στοκος, και απο το μαν=αντρας), και γκαζωνοντας μου πεταει το σχολιο..." κολοφλωρε"!!
Σαν αστραπη εξαφανιστηκε, ας μην ξεχασουμε οτι ειναι πολυ γρηγορος και ολοι οδηγοι θελουν να γινουν σαν και αυτον. Το καλο ειναι οτι δεν προλαβα να τον διαολοστειλω που εκεινη την στιγμη ειχα ποικιλα επιθετα να τον στολισω.
Με τα πολλα συνεχισα, αλλα παρατηρησα οτι η κινηση ειναι αδικαιολογητος αργη και καπου κολλαμε, ετσι λοιπον εκμεταλευτηκα τον ογκο του οχηματος να κινηθω με μεθοδους αραχνης ωσαν τον σπαιντερμαν, κατι που το κανω συχνα, οταν βρεθω σε αδιεξοδο!!
Σαν εκπληξη λοιπον και σαν ευχη στης προσευχες μου, βλεπω τον αγαπητο μας οδηγο, να ειχε τρακαρει εναν αλλο τυπο, που κατα τα φαινομενα δεν εφταιγε σε τιποτα, γιατι πολυ απλα ειχε πρασινο, και ο δικος μας αξιοαγαπητος στοκος, περασε με κοκκινο γιατι απλα ειναι ο οδηγος που ολοι θελουμε να μοιασουμε!!..
Αφου ρωταω τον κοσμο, και επιβεβαιωσαν την σκεψη μου τοτε κινουμε προς το μερος του, και με το υφος του De Niro στον ταξιτζη του απαντω!!! " Ποιος ειναι ο κολοφλωρος τωρα.... bitch!!!"