Ετσι λοιπον....

Δουλευεις ωραια και καλα, και εκει που την παλευεις, να σου ερχεται ο προισταμενος με ενα υφακι μεχρι εκει πανω, και εκει κατω , και παρακειθε!!! και σου λεει οτι δεν δουλευεις αλλα καθεσαι!!!
Οριστε;;; Μιλησε σε μενα το ζωο;;;; Καλα δεν βλεπει οτι εχω 15 πελατες σε αναμονη, ταυτοχρονα εξυπηρετω, και διπλα που ο υπολογιστης περνει φωτια απο τα κλικ???
Δεν βλεπει ο Γκαου Μπιου, οτι πισω μου η τυπισσα το ξυνει;;;;; η διπλα μου προσπαθει να μαθει το κλικ και το ποντικι , και η ανθυ-υπο-προισταμενη απο πισω, χαζευει με το βλεμμα της αγαμης χηρας...( γιατι οταν εισαι ανθυ-υπο-προισταμενος απαγορευεται να δουλεψεις, το λεει εξαλλου ο νομος )
Μπα ... μαλλον δεν τα βλεπει, γιατι εκτος απο βλακας, ειναι και τυφλος. Θα μου πεις πως αλλιως εγινε προσταμενος, ...........
Οποιος δουλευει πολυ, κανει πολλα λαθη,
οποιος δουλευει λιγο, κανει λιγα λαθη,
ενω οποιος δεν δουλευει καθολου, παιρνει προαγωγη... Ε.. κατι τετοιο ειναι αυτος, που σηκωθηκε, και τι να κανει, τι να κανει, ειπε να πεταξει μερικες μερικες μαλακιες. Εχουμε και την αλλη την αγαμητη απο πισω, που αν το εξασκουσε το σπορ , θα ηταν πιστευω πολυ καλυτερα, και για αυτην, και για την δημοσια υγεια!!!
Καπως ετσι ειναι και αυτος. Και αρχιζει και τα χωνει, και τα ξαναχωνει, και να σου πεταγεται η Λουγκρα, ο υποδιευθυντης, και τραγουδαει και αυτος ενα σκοπο! .... Αλλη κουδουνιστρα ο τυπος, να μην γλυψουμε το κεφαλι..;;; να το γλυψουμε!!
Εγω απορω.... Τεσσερα ατομα... Ναι τεσσερα ατομα, που κανουν την ιδια δουλεια με μενα ΚΑΘΟΝΤΑΙ γαμω την τυχη μου, σε μενα βρηκε να ξεσπασει;;;;;
Εγω που καθομαι και παραγω εργο; Γιατι οι μαλακες ολου του κοσμου ζουνε εις βαρος καποιον αλλον;
Αφιερωμενο στην Γωγω ( οχι την Μαστροκωστα ) που ειχε δυσκολη μερα ακριβως σαν αυτη, και καθως σε ολους τους εργαζομενους που κοπανιουνται απο μαλακιες των προισταμενων.

Αφιερωμενο σε ολες εκεινες της δουλειες που φωναζουν με μαχητικοτητα για ισοτητα, πλανητη, περιβαλλον, δημιουργια, μουσικη, τεχνολογια, διακρισεις, επιστημη, και ενω εξω τα πανε καλα, μεσα σαπιζουν.

Αφιερωμενο σε ολους εκεινους που μπορουν και με τον τροπο τους ΓΕΙΩΝΟΥΝ ολους αυτους που τους θιγουν!!