Aρχιζει το ματσ.


Το ματσ δεν αρχιζει, αρχιζει το κατεβασμα του λοστ. Απανταχου χαμενοι, χαθητε τωρα στα torrents και public torrents. Μπητε στης μηχανες αναζητησης και ψαξτε το καταλληλο torrent kai για σας. Κυκλοφορουν σε πολλες εκδοσεις, mini, midi, maxi, extra long, με φτερα προστασιας. κτλ κτλ.. Με πεντε torrents αλλα πεντε φασκελα στην προνομιακη τιμη των 150kb/sec. Ετσι να σας βλεπω, να αναβουν τα router, τα λαμπακια να τρεμοπαιζουν και να δεινουν το ΟΚ οτι η γραμμη σας ειναι ετοιμη να παρει φωτια!
Τι!!!??? εχω 12 GB γραμμη, κατευθειαν συνδεση απο το δορυφορο ( ας ειναι καλα η Πολυ ψηλη ψηλη που τον γυρισε για μενα) και δεν κατεβαινει? ωρε γιατι???
Ωρε μηπως ολοι οι κολλημενοι με την σειρα ξεκινησαν να κατεβασουν με την εξωφρενικη ταχυτητα των 5Kb/sec που δηλαδη σημαινει οτι μεσα στον επομενο μηνα θα το δουμε!
Ωρε μηπως τα γκομενακια θελουν να δουν τον Sawyer σε νεες περιπετειες παρεα με το πιστο του σκυλο Ρα τα πλαν κουτρα πλαν?

Απο οτι φαινετε καλα παμε, και εσεις που χανετε τον καιρο σας κατεβαζοντας το, τι να σας πω! Φτου σας και παλι φτου σας.

Φτου ξελευθερια

Ου six hundred sixty six

Bring your daughter to your slaughter ( αυτο τωρα που κολλαει:?)


Θα σταματησω λεγοντας οτι ειστε επειηκως αχρηστοι και απαραδεκτοι!!!1


( Ρε γαμωτο που εβαλα τους υποτιτλους, και ακομη 12 ωρες για να κατεβει το ρημαδι το επεισοδιο;... τι να κανω υπομονη)!