Την Μαλακια μου μεσα!



Και να ξεσηκωθηκε κοσμος, για μια καμμενη ελληνικη σημαια. Δημοσιογραφοι, καναλια, και προπαντων οι εθνικοφασιστες εδωσαν ενα βροντερο παρων για την ελληνικη μας σημαια. Το λικνο του πολιτισμου (ασχετα το τι ειναι τωρα) παραδοθηκε στης φλογες.
Και να σου λεγανε και λεγανε, να, φταει ο ετσι ελεγαν οι δημοσιογραφοι, ενω οι εθνικοφρονες ειχανε λυση την κρεμμαλα/ηλ. καρεκλα/απαγχονισμος/εκτελεση/ θαν. ενεση/
μην σου πω οτι βρηκανε καμια 45 ενοχους αλλης εθνικοτητας , γιατι αποκλειται αυτο το γεγονος να εγινε απο ελληνα, το θεωρουν αδιανοητο. Δεν μπορει ελληνας να βαλει φωτια ελληνικη σημαια, το λεει εξαλου το εγκολπιο του καλου εθνικιστη!
Απορω!
Το οτι παμε κατα διαολου δεν μας λεει τιποτα?,
Το οτι εγω δεν θα μπορω να βρω δουλεια ?,
Το και αν βρω δουλεια, θα εχω ενσημα?
Το ασφαλιστικο.... πιο ασφαλιστικο οεο?
Το οτι τιποτα γυρω μου δεν εξασφαλιζει σιγουρια!
Η Εθνικη μου περηφανεια θα ειναι η λυση μου σε ολα τα παραπανω προβληματα, θα περνω ενα χαπι απο αυτο ( κυκλοφορει και σε χυμο!!!) και με την παροδο των 2 ωρων ολα τα προβληματα που εχω, θα εχουν λυθει.
Σιγουρα δεν ειμαι υπερ του γενονοτος, αλλα οταν ολα τα αλλα εχουν αποτυχει , αυτος ειναι ενας τροπος να σας πουν ...ΑΡΚΕΤΑ

Ο. Υ. Θ.

Ακου να δεις, να πηγαινουμε τα πληρωσουμε το νερο, και να υπαρχουν οι στοκοι υπαλληλοι, που να μην θελουν να σε εξυπηρετησουν.
Να μην πολυλογω, το ειδα στο φροκαλο και δεν μπορω να πω, με κινησε το ενδιαφερον να το σχολιασω.
Η ταμπελα ελεγε κλεινουμε 13,30.. ο πελατης μπηκε 13,28 (συμφωνα παντα με το ρολοι του καταστηματος). αυτο σημαινει, οτι υπαρχουν αλλα 2 ολοκληρα λεπτα προσθεμιας, που η επομενη λογικη εξελιξη, και προφανως ιδιοτητα ειναι ο υπαλληλος να εξυπηρετησει τον πελατη.
Και ομως δεν εγινε ετσι, ο υπαλληλος δεν εξυπηρετησε τον πελατη, γιατι.... γιατι.... ξερω εγω γιατι?
Μηπως μπηκε πολυ αργοτερα?.... Μαλλον οχι
Μηπως τον εθιξε με την συμπεριφορα του...? Χμμμμ!!!
Μηπως ο πελατης ειχε προηγουμενα με τον υπαλληλο..... Βρε λες??

Το μονο που ξερω οτι ειχε 2 ολοκληρα λεπτα, και ειναι αρκετα να εξυπηρετησεις ενα πελατη, ισως μερικοι θα μου πουν "καλα, για 2 λεπτα κανεις ετσι?"..Μπορει να εχουν και δικιο. Αλλα σε καποιες αλλες υπηρεσιες, σε καποιες αλλες χωρες (βλ. Ευρωπη) αυτα τα 2 λεπτα κανουν την διαφορα. Ισως να γιατι ολοι αυτοι ειναι πιο μπροστα απο εμας. Η λεπτομερια κανει την διαφορα.
Φροκαλο μου, αντε και εστελεις το Μαιλ... θα σε καταλαβει???