Μια φορα και ενα καιρο ηταν ενας παπαρας...Αυτος ο παπαρας λοιπον ειχε αντιθετη γνωμη με καποιον, και οπως ολοι οι παπαρες αντι να βαλει επειχειρηματα να υποστηριξει την αντιθετη αποψη του, βαζει την ειρωνια ( που την θεωρει προσον ) και την ανωνυμια του ( καλα, αυτο και αν δεν ειναι προσον ) .
Οι υπολοιποι σκεφτομενοι ανθρωποι ( απο το φυλακιζουμενοι..<ξερει η κουμουνοβα>) καθεσαν και συλλογιστηκαν πως αυτος ο παπαρας ( απο δω και στο εξης θα τον λεμε "Αλλο") καπου δεν ειναι σωστος, και προσπαθησαν με επειχηρηματα ( ετσι γραφεται ???) να τον πεισουνε, οτι ξερεις σε αυτο το σημειο εισαι λαθος.
Δηστηχως, Ο αλλος δεν πειστηκε, και γιατι εξαλου; αφου δεν εχει τα προσοντα να το κανει!και με οπλο την ειρωνια ( που νομιζει οτι διαθετει ) και την ανωνυμια ( για να μην πω τιποτα αλλο ) ριχτηκε στον αγωνα του παραλογισμου και του μαλακισμου.
Κεντρικη ιδεα?
Τζαμπα μαθαινεις ενα γουρουνι να τραγουδαει, τζαμπα χανεις το καιρο σου, και ταλαιπωρεις το γουρουνι!

Goran

Goran bregovitc στον Μυλο, και δεν χασαμε ευκαιρια πηγαμε και τον ειδαμε. Χαρα εμεις λοιπον, γιατι πως να το κανουμε μια βαλκανοκουλτουρα την εχουμε. Ετσι λοιπον το Φροκαλο εκλεισε τραπεζι, και μαλιστα πρωτο τραπεζι πιστα. Αργοτερα, μολις φτασαμε εκει, καταλαβαμε οτι το τραπεζι ναι μεν ηταν πρωτο πιστα, αλλα και διπλα στο ηχειο, κατω στην υπογα, μεσα στα καμαρινια, διπλα στο Θεο. Τερμα ακρη, που για να δεις κατι απο την σκηνη, θα επρεπε να εχεις γονιδια στρουθοκαμηλου.
Με τα πολλα μας αλλαξαν τραπεζι, και η παρασταση ξεκινησε!
Ενας Bregovitc καταπληκτικος μας ξεσηκωσε ολους με τα πνευστα, που επαιζαν ασταματητα. Ντυμενος γαλατας με παπουτσι Nils holgerson εδωσε στην σκηνη αλλο αερα!!
Αυτα λοιπον!