Ζμπαγκραου PArt 2

Ξεκινησαμε λοιπον, πηραμε το παπακι του αδελφου μας ( γιατι η 500αρα ειχε λοξυγγα και την βαλαμε συνεργιο) και οδεψαμε προς το νοσοκομειο να δουμε πως παει η κλειδα μας, η οποια απο την προηγουμενη πτωση ειχε ενα καταγμα και τωρα ειναι σε σταδιο αναρωσης. Το οτι το χερι μας δεν ειναι καλα δεν μας λεει τιποτα αλλα εμεις τα παπακια και τα χηνακια τα καβαλαμε, ας παμε παρακατω λοιπον. Βλεπω τον γιατρο που κοντευουμε να γινουμε φιλοι, λεγοντας μου οτι εισαι σε καλο δρομο, αλλα το χερι ζορισμα πολυ δεν θελει! που σημαινει ιστιοπλοια που θελω, δεν εχει, μαλλον ξεχνα την! Οσο για της αλλες κινησεις που γινονται με το δεξι χερι, εκει εχουμε το πρασινο φως.
Ξανακαβαλαω το παπακι μου που λες με την σκεψη οτι καλα, δεν πειραζει, το κουσουρι το αποκτησαμε και καλα θα κανουμε να ζησουμε με αυτο. Ναι μεν το κοκκαλο εδεσε, αλλα πως εδεσε, ειναι απο τα κουσουρια που πολλοι θα το δουν λιγοι θα το καταλαβουν.
Καποιος σοφος ειπε καποτε" απο το δρομο σου να μην παραστρατησεις" και το θυμαμαι απο το δημοτικο οταν ο δασκαλος μας ελεγε μια ιστορια με τρεις κεντρικες ιδεες, μεταξυ αυτον και αυτην. Ο ηρωας τελος παντων ειχε κακο τελος οταν πηρε αλλο δρομο απο εκεινον που διαλεξε. Που κολλαει θα μου πεις ε;
Ετσι και εγω αντι να παω σπιτι προτιμησα να παω για καφε με τον φιλο μου, που θα τον εβρισκα εκει....
Δεν συναντηθηκαμε ποτε.....
Γιατι πολυ απλα στο δρομο μου πεταχτηκε μια ζαβλακο, και τερματισε την πορεια μου εντελως βιαια.
"Ετρεχες" μου ειπε:
"Ναι" με την υπεριλιγγιωδη ταχυτητα των 30 χλμ!
Το οτι κορναρισα νωριτερα, δεν το λαμβανουμε υποψη! αντε καλα λογος δεν ειναι αυτος να ειδοποιησεις τον αλλο!!!
Το οτι επαιξα τα φωτα;; Μπα ουτε και αυτος!!!
Το γεγονος οτι ειχε ΣΤΟΠ δεν το λαμβανουμε καθολου υποψη, και το σχολιαζουμε ετσι απλα, ε! οκ... ειχα στοπ ε.. και;
Δεν ειχε η τροχαια τι να κανει και εβαλε καμια 20αρια πινακιδες επειδη της περρισευαν. Καλε τι ωραιος δρομος, ΣΤΟΠ εχει; οχι!!! ε βαλε κανα δυο κιλα να εχουμε!! Ευτηχως, αρκετηκαμε σε υλικες ζημιες, ενα στραβο τιμονι, ενα σπασμενο φτερο, που οταν τα ειδε ο αδελφος μου, πηρε το αλυσοπριονο και το μυδραλιο και με εψαχνε, μαλλον κρυφτο ηθελε να παιξουμε!!
Ξερω τι θα πειτε ειμαι αξιος της μοιρας μου!