Forthnet

Εδω και αρκετο καιρο εχω συνδεση της Forthnet, με την οποια καθε αλλο παρα ευχαριστημενος ειμαι. Ας ξεκινησουμε απο την αρχη. Κανουμε την συνδεση ωραια και καλα, στην πορεια παρουσιαζεται ενα προβλημα το οποιο και απευθυνομαι στον παροχεα. Με την 15η φορα το σηκωσαν, και αφου περιμενα κανα εικοσαλεπτο στο ακουστικο την καθε φορα. Το προβλημα τοτε δεν λυθηκε, απλα δρομολογηθηκε στον ΟΤΕ μεσω Κινας, Ιαπωνιας, Σιβηριας.. και μετα απο ενα μηνα περιπου - μην σου πω δυο- το φτιαξανε. Εκεινο το διαστημα ειμουνα στο connect-disconnect συνεχως. Ας το παρακαμψουμε αυτο.
Τωρα, τι τωρα, απο το Σεπτεμβριο κιολας καναμε την αιτηση για το broadband και μας ειπαν το πολυ σε ενα μηνα θα ολοκληρωθει. Χαρα εμεις!!!. Χαμογελο του Τζοκερ ζωγραφισμενο ανεξητιλα στο προσωπο μας
Περασαν ηδη δυο μηνες, και δεν μπορειτε να φανταστητε τι εγινε. Δεν κανω βεβαια λογο για τα Modem+router που ειπαν οτι θα μας τα φερουν, καλα απο αυτα καθε βδομαδα μας φερνουν και ενα σετακι, ετσι μωρε για να εχουμε να ασχολουμαστε.
Εχασαν την αιτηση. Ναι, ετσι εγινε, πηγαμε σημερα να ρωτησουμε, και μας λενε οτι χασαμε την αιτηση, ετσι απλα.
Δικαιολογιες του τυπου, το Band δεν εφτασε ακομα, ενω ελεγαν επισημα μεσα Νοεμβριου, οι γραμμες δεν ειναι ετοιμες λογω του ΟΤΕ, και αλλες τετοιες ιστοριες.
Παντως δεν εχω να πω, οταν ειναι να πληρωθουν σε παιρνουν αμεσως τηλεφωνο. Μονο στο After sales σε βαζουν αναμονη για κανα 2ωρο ( στην καλυτερη περιπτωση).

Αι- σιχτιρ απο εκει!

Caveman

Το ειδε το φροκαλο, και ειπα να το δω και εγω. Ο Λογος για το caveman.
δεν υπαρχουν λογια, απλα καταπληκτικο. Επι 2 ωρες ο τυπος ( μονος του παρακαλω) μας επισημανε της διαφορες μεταξυ αντρα και γυναικα, και οχι μονο, με ενα τροπο που μας εκανε να λυθουμε απο τα γελια
Και τι δεν ειπε το ατομο, τι δεν εκανε, και προπαντων με ενα τροπο ετσι ωστε να μην γινει βαρετος.. Ευγε και παλι ευγε!