Ετσι απλα λοιπον

Καινούργιος εκτυπωτής και να μην δουλεύει;;; ειναι  πράγματα αυτά; μετα απο 400 σελιδες ασπρόμαυρο -  έγχρωμες και να τα φτυνει ετσι απλά;
Παραμάσχαλα λοιπόν και βουρ στο μαγαζι το οποιο ειναι μια σχετικη αποσταση, ελπιζοντας οτι θα τσιμπησω καινουργιο εκτυπωτή, γιατι στον παλιο βαλαμε το χερακι μας εκει που δεν επρεπε και το μηχανημα βαρεσε Tilt..
Mε αρετη και τολμη, ή καλυτερα μονο με τολμη, απευθύνθηκα στον νεαρο ανέκφραστο Σκανδιναβό, και του σκαω το παραμυθι οτι και καλα 5-6 σελιδες τυπωσαμε και μετα παπαλα. Το κοιταει, το σκαναρει, το  ξανακοιταει, το ανοιγει, και φευγει.
Και εγω τι κανω στην μεση του μαγαζιου; να απορω; να σηκωθω να φυγω; εγγύηση  αντιο; θα περασω απο αυριο;
Μετα απο λιγο εμφανίστηκε ο τυπας με ενα καινουργιο εκτυπωτή, ψιλοχαζεψα γιατι ουτε χαζουρα με εκανε, ουτε τιποτα. Οριστε μου λεει, ειστε έτοιμος. Μαλιστα του λεω. Και συνεχιζει ανέκφραστα την δουλεια του. Τον ρωτω ευγενικα, λεγοντας οτι τα μελανακια και καλα που αγορασα ειναι καινουργια, θα μου τα δωσετε πίσω;. Τι καινουργια, τριχες δηλαδη, τα μαμα ηταν τα οποια τα αλλαξα με κατι παλια που ειχα. Ξαναφεύγει, και παλι εγω σαν τον μαλακα να καθομαι με ενα κουτι ανα χειρας. Αυτη, την φορα ηταν ποιο γρηγορος με τα μελανακια.Οριστε, ειπε και συνεχισε.
Τι, αυτο ηταν; Ουτε βαβουρα ουτε τιποτα; ετσι απλα; δεν θα μου ζητησεις πιστοποιητικο απο τα Windows   για να διαπιστωσεις οτι ξερω απο υπολογιστες; ουτε αδεια οδηγησεως; ετσι απλα;
Δεν θα πλακωθουμε οπως το πλαισιο; δεν θα γυρισεις να μου πεις οτι η σχετικη υγρασια ηταν λιγοτερη απο το αναμενομενο;
Τι ξενερα θεε μου, μα ειναι δυνατον; Τι βαρβαρος λαος, τι απολιτιστος.

Back on line

Ναι... είμαστε ξανα πίσω. Ξεκινάμε... παμε για αλλα