Παμε μπαλα?

Ημερομηνία :
15-12-2007 11:00
MatchID:
144870058

Γήπεδο :
sourgela Arena
Θεατές:
1274 Οι καιρικές συνθήκες ήταν σχετικά καλές για ποδόσφαιρο, και στο sourgela Arena ήρθαν 1274 θεατές. Ο sourgela κατέβηκε με ένα ενδιαφέρον 4-4-2 σύστημα. Σύνθεση: Spazokefalos - Fountoulakis, Miriokefalitakis, Karotsis, Galaritis - Doukas, Chantampakis, Kaikas, Asvestas - Vourousakis, Papanagiotou.Ο προπονητής της ομάδας KOUREMADI αποφάσισε να παίξει με σύστημα 4-4-2. Σύνθεση: Theodoridis - Kakaris, Chardavelas, Engin, Margaritidis - Tziovanis, Nikolaou, Patselas, Tselikas - Charisis, Paltoudenios.Στο 8ο λεπτό μία κακή επιλογή του Lenos Spazokefalos έδωσε στους φιλοξενούμενους την δυνατότητα να προηγηθούν, αλλά ο Aris Tselikas, παρότι βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα , δεν μπόρεσε να εκμεταλλευθεί αυτή την μοναδική ευκαιρία. Ο KOUREMADI θα υποχρεωθεί να συνεχίσει χωρίς τον Panayiotakis Kakaris εξαιτίας ενός τραυματισμού στο πόδι στο 18ο λεπτό. Τον αντικατέστησε ο Vassilis Venoukas. Μετά από καλοζυγισμένη μπαλιά από τα δεξιά στο 22ο λεπτό ο sourgela έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει για τον Eleftherios Chantampakis μιας και μόνος μπροστά από τον τερματοφύλακα πλάσαρε στη λάθος γωνία. Ο Eleftherios Chantampakis αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα γιατί στεκόταν κοντά στην μπάλα εμποδίζοντας τους αντιπάλους να εκτελέσουν ένα φάουλ γρήγορα. Αυτή η φάση στο 25. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 0 - 0. Ο sourgela κράτησε την μπάλα, με ένα καθαρό 62% ποσοστό κατοχής.Ο Sofoklis Galaritis ερχόμενος από δεξιά είχε την πρόθεση να σκοράρει για τον sourgela αλλα η βολίδα που εξαπέλυσε τράνταξε το δοκάρι. Στο 57ο λεπτό του αγώνα ο Manos Vourousakis του sourgela έπεσε με εντυπωσιακό τρόπο ακριβώς έξω από την αντίπαλη περιοχή. Ο διαιτητής όμως έδειξε στον Manos Vourousakis την κίτρινη κάρτα για θέατρο. Μια επιπόλαιη ντρίπλα του Kostakis Kaikas, μπροστά στην δική του εστία, έδωσε την δυνατότητα στον Aris Tselikas του KOUREMADI για ένα εύκολο γκολ . 0 - 1... Ο sourgela είχε 72% ποσοστό κατοχής.Ο καλύτερος παίκτης του sourgela ήταν αναμφίβολα ο Sofoklis Asvestas. Ο Lenos Spazokefalos, από την άλλη, ήταν σε πολύ κακή μέρα. Ο καλύτερος παίκτης του KOUREMADI ήταν αναμφίβολα ο Yiorgos Chardavelas. Ο Mitsos Margaritidis, αντιθέτως, ήταν απογοητευτικός. Ο αγώνας έληξε 0 - 1.

Καγκελα παντου

Προσφατα, οι Παοκτσιδες, κατεβηκαν στο κεντρο της Θεσσαλονικης, για να διαμαρτυρηθουν για τα χρεη της ομαδας, και τι πρεπει να κανει η κυβερνηση γιαυτο. Λες και η κυβερνηση τους χρωστουσε λεφτα, η καλυτερα χωρις τον Παοκ η κυβερνηση θα διαλυθει, και ειναι χρεος της εκαστοτε κυβερνησης να στηριζει ομαδες που το κοινο τους ολο μαζι δεν εχουν IQ 20.

Ας αφησουμε το IQ που δεν μου πεφτει λογος, και ας πιασουμε της ζημιες που κανανε σε διαφορα μαγαζια, παλι πιστευοντας οτι με αυτο τον τροπο τα οικονομικα της ομαδας θα καλυτερεψουν, με ενα τροπο που ακομη η επιστημη, το ψαχνει. Δηλαδη, να καταλαβω, θα σπασω μια βιτρινα, και απο το πουθενα το ταμειο της ομαδας μου θα παρει τα πανω του. Μερικοι απο αυτους δεν εχουν ψωμι να φανε, και προτιμουν να κατεβουν να διαδηλωσουν, σε μια ομαδα που δεν τους προσφερει τιποτα. Τωρα αν καποιος σας πει οτι ειστε οι ποιο "στοκοι" οπαδοι, θα εχει αδικο?

Lucky you

Ειδα προσφατως το lucky you. Mια ταινια που αναφερετε στο τζογο. Βασικα ολη η ταινια ειναι ενας τζογος δεν περναει λεπτο που να μην πονταρουν σε οτιδηποτε, και οπουδηποτε. Χαρακτηριστικη σκηνη ακρως ενδιαφερουσα που πατερας και γιος ( μεγαλα χαρτομουτρα) παιζουν σε ενα καφε ποκερ, και δεν μιλαμε για πενταροδεκαρες.
Το παραλογο ειναι οτι ενω παιζουν για αρκετο διαστημα, κανεις δεν τους λεει τiπoτα .
Ακρως εθιστικη
Προς τα που ειναι το καζινο?