Ζουμτριαλαλο

Είναι απίστευτο ποσό βλάκες είμαστε, μας αρέσει να μας λένε ηλίθιους και δίνουμε κάθε δικαίωμα. Τα ζητεί ο κωλος μας και ότι άλλο ζωτικό μας βρίσκεται.

Ο Κινηματογράφος, είναι κάτι που τρελαίνομαι, και γενικός ότι σχέση έχει με το θέαμα, λογικό είναι για ευνόητους λογούς έχουν απαγορέψει την χρήση κινητού μέσα στης αίθουσες. Σαν να σου λέει με απλά λόγια, ότι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΜΕΣΑ.Αλλα δεν χαμπαριάζουμε από αυτό, και μη σας πω σας γραφώ ωσαν χτυπήσει το κινητό μου, γιατι το τηλέφωνα που περιμένω είναι από μια γκόμενα που ποτέ δεν θα μου κάτσει, και επειδή το επιπεδο μου είναι Μελας, Καρρας, και ότι άλλο σε κοπροσκυλαδικο υπάρχει, κοινος δάπεδο, με αποτελεσμα να νομιζω ότι ειμαι ο Πλανητ- αρχις.

Κάποια θέατρα μάλιστα έχουν το σύστημα φραγής κινητών, που προσωπικά το καλύτερο σύστημα ever.Όλες οι γκόμενες του κόσμου να σε πάρουν, εκείνη την στιγμή θα είναι αδύνατο, αλλά σε αυτόν την περίπτωση θα δυσανασχετήσουμε με την παράσταση, γιατί πολύ απλά δεν την καταλάβαμε. Και εκεί θα δείξεις το επίπεδο σου. Ωραία, δεν την κατάλαβες, δεν πειράζει, δεν είναι κακό, αλλά μην κάθεσαι σαν την μυξοπαρθένα και «βαφτίζεις» μια παράσταση μ@λ@κι@ εφόσον δεν ξέρεις που σου παν τα τέσσερα από θέατρο. Κρατά τα σχόλια για τους φίλους/ες σου. Εκτιμούμε την προσπάθεια σου να διευρύνεις τους πολιτισμικούς σου ορίζοντες, και στηρίζουμε την ανάγκη σου.

Αν δεν σ αρέσει, πίσω στα σκυλάδικα, και στο επίπεδο δάπεδο