Γυναικες

Ωρες ωρες δεν της καταλαβαινω της γυναικες ( και αυτες το ιδιο λενε για μας το φανταζομαι ) Εχει παρα πολυ καιρο που γνωρισα μια τυπισσα, πολυ ενταξει, ετσι φαινονταν τελος παντων και αποφασισα να κανω παιχνιδι μαζι της. Την γνωρισα στο ασχετο απο μια παρεα που καθονταν για καφε, και ετσι ξεκιναει η ιστορια μας.
Προτιμησα το πρωτο μας ραντεβου να ηταν σε μια καφετερια ( ω τι μπαναλ!) για να γνωριστουμε καλυτερα. Χαρες και πανηγυρια, κατσαμε με της ωρες, λεγαμε οτι μας κατεβαινε και μαλιστα ειχαμε πληρη συμφωνια σε αυτα που λεγαμε! απο την πολυ χαρα, και μετα απο την συγκαταθεση του κογκρεσου, το δευτερο ραντεβου αποφασιστηκε να ειναι στο σπιτι της. Εκει να δεις χαρα ο βλαχος, επλυνα της μασχαλες μου, ξυριστικα, εκανα μπανιο, πηρα και σοκολατες σε περιπτωση που εχουμε ορμονικο breakdown, ξαναεκανα μπανιο, γιατι το πιεστικο δεν δουλευε πολυ καλα σην προπλυση, και βουρ στο πατσα. Φτανοντας εκει με υποδεχτηκε με αγκαλιες φιλια και οτι αλλο προβλεπεται σε τετοιες περιπτωσεις. Κατσαμε παλι με της ωρες χωρις δηστυχως να γινει το πυροτεχνημα παρτυ γιατι οπως μου εχει πει ειχαν ερθει οι "Ρωσσοι", ξερετε εσεις, ο κοκκινος στρατος, η περεστροικα, αυτο τελος παντων που σου λεει " STOP" "NO ENTRY", " Access is denied" και αποφασισαμε να κανουμε το χαμουρεμα παρτυ. Με τα πολλα λεμε οτι να βρεθουμε το Σαββατο, και οτι ειναι καλη μερα για να παιξουμε της κουμπαρες. Ολα αυτα γιναν Τεταρτη.
Πεμπτη δεν την βλεπω, αλλα τηλεφωνο την πηρα, και ολα καλα,ολα ωραια! ξαναλεμε στα πεταχτα το ραντεβου ισχυει για Σαββατο. Ολα καλα ως εδω.
Παρασκευη κατεβηκα στο κεντρο, να παρω ενα πουκαμισακι για να κανω εντυπωση, οχι εκεινα με τον γιακα προπελα, θα τα επερνα η αληθεια ειναι αλλα τα απεσυρε ο αστυνομος σαινης γιατι του εκλεψαν το copyright ©, αλλα κατι σε ανοιχτο χρωμα που μου παει. Δεν προλαβαινω να μπω στο μαγαζι, να σου η Δεσποινα μπροστα μου, ολομοναχη (το τονιζω) ακολουθει διαλογος:
"Ωπ,καλως την, πως απο δω" χαμογελο σαν τον τζοκερ εγω.
"Οριστε;" μαλλον δεν με ακουσε φανταζομαι, και κανω rephrase
"Κατεβηκαμε για ψωνια;" καλα τα πας συνεχισε ...
"Συγνωμμη .. θελετε κατι;" Ζονκ..!!! ρε συ, μηπως μπερδευτηκα; μπα αποκλειεται λεω και συνεχιζω
" Ρε.. Δεσποινα ο Ποκοπικος ειμαι, με ξεχασες κιολας;" δεν μπορει να κανω τετοιο λαθος, μα ειναι σιγουρη αυτη, και η το σημα κατατεθεν η ελια στο μαγουλο, δεν μπορει να κανω λαθος
" Μηπως με μπερδευεται με καποιαν αλλη;" Μηπως μεταμορφωθηκα ξαφνικα σαν κουασιμοδος και δεν το ξερω;
" Καλα.. δεν ημασταν μαζι προχτες, και τοτε στην καφετερια, και τοτε εκει με τα σοκολατακια, κτλ κτλ κτλ;;;;" Μυριζω καμμενο, μαλλον σκεφτεται, γαμωτο μου, ξανθια δεν ειναι.....
" Κανεις λαθος" και φευγει, ετσι απλα, ορθα κοφτα
Αυτο το Σαββατο δεν ηρθε ποτε, οπως και ποτε δεν ηρθε μια λογικη απαντηση στο ολο θεμα, καθε αποπειρα επικοινωνιας κατεληξε σε αδιεξοδο. Η επιστημη ακομα ψαχνει την απαντηση, βαλαμε και τους 29 κατασκευαστες πλυντηριων στο κολπο μηπως και αν... αλλα τιποτες.
Βρε τους μαλακες τους ανδρες, οι καυμενες οι γυναικες υποφερουν.

APUA

Sen aika jotta kirjailla heittää jokin ajaksi

Olen hukassa

kirjain olen usuttaa on kerrakseen. kyhjöttäminen ajaksi joten kauan sen aika jotta ajaa minun elinikäinen kotona minun kädenlyönti. Etsiskellä edistää ajaksi veres alku. Emmi kanisteri te auttaa we?

Well, its written quite crappy. To be honest i put that on translator, so don't blame on me again! I quess you got the point, or havent you? I 'd suprised if you could!!

Hyviä unia, oman kullan kuvia.

minun sielluni!