the number you are calling, does not exist!

Μετα απο πολυωρη μαχη με τον υπολογιστη μοy, ο οποιος εχει ενα συνδρομο ADHD. οπως και ο κατοχος του αλλωστε, καταφερα να τον φερω στα ισια του. Ειναι το συνδρομο που δεν καθεσαι στον κωλο σου ησυχα, εστω για λιγο, και εκει που εχεις κατι στο μυαλο σου και κανεις μια δουλεια, ξαφνου, σαν ενα ανεπιθυμητο pop up, θυμασαι να κανεις κατι, εντελως, μα παντελως ασχετο, και λογικο ειναι αυτο που ειχες πριν να κανει μενει στα αζητητα, ή εστω καπου σε ενα ραφι του μυαλου χαμενο, που και εκεινο θα γινει καποτε οταν το antivirus κανει allow στα ανεπιθυμητα pop up!!! Ωρε τι λεω;;Τι ελεγα ... α! ναι το κομπιουτερακι μου λοιπον ειχε μια ταση να γερνει, τωρα απο τι; ο Βill Gates to ψαχνει, γιατι πως να το κανουμε, τα Windows!. ειναι το πιο σταθερο λειτουργικο ever for ever and ever december, november, αντε βαλε και το octomber δεν πιστευω κανενας να εχει αντιθετη γνωμη!!!
Ευτηχως οι γνωσεις μου κατεστησαν ικανες να τον στρωσουν, και μετα απο αρκετες σφαλιαρες και κλωτσομπουνιδια μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ χωρις να περιμενω κανα 3ωρο με το ποντικι ανα χειρας!
Και εκει που λυσσαμε το ενα προβλημα, εμφανιστηκε το αλλο,
ΒΡΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΑΠΟ ΤΟ PATHFINDER ? ουτε ο πεσλακ ειναι μεσα ουτε το φροκαλο!!!! Παω να μπω....φαγαμε ακυρο, πιο απλα πορτα !!!!
Εχω την εντυπωση οτι επεσε κανας σερβερ (διακομιστης στα ελληνικα, αντε να μαθαινουμε καμια λεξη) και ελπιζουμε να τον σηκωσουνε! θελω να πιστευω κατι τετοιο βεβαια, και οχι τιποτα αλλο.

Ποσα πορτοκαλια εφαγες σημερα?

Εκανα το τεστ που ψαρεψε το Φροκαλο, ομολογω οτι εχει ενδιαφερον για το που πολιτικα σκεφτομαι. Ετσι πως το βλεπω νομιζω οτι ειμαι χλιαρος αριστερο-αναρχικος. Οπως ολα τα αλλα χρειαζομαι οπωςδηποτε ενα test να μου πει που πολιτικα σκεφτομαι!!!




The Political Compass

Economic Left/Right: -1.62
Social Libertarian/Authoritarian: -2.97