Κομπλεξικός Ζητάς!

Το κείμενο  απο ενα συνφορουμιτη.


Στις 8/1/2011 με σταμάτησε Ζητάς για έλεγχο, είχα τα πάντα μαζί μου εκτός από το δίπλωμα,ο συγκεκριμένος πριν 2 χρόνια με σταμάτησε με το smart μου νυχτα δε πλησίασε το αυτοκίνητο το οποίο δεν το έβλεπες γιατί δεν είχε φωτισμό ο δρόμος με ρωτάει έχεις φιμε ναι του απανταω χωρίς να δει τι φιμε είναι πόσο σκούρα δηλαδή μου λέει σε γράφω! Μα πέρασε ΚΤΕΟ (όχι με λαδωμα) έχει πιστοποίηση και δεν είναι μαύρα δεν έχετε φωτομετρο πως θα με γράψετε; Εδώ δε το είδατε καν! Μου απαντάει ότι δεν τον ενδιαφέρει το ΚΤΕΟ και ότι να μη λέω πολλα γιατί θα με παει μεσα! Φυσικά έγινε χαμός εγω του ελεγα να πάμε στο τμήμα και αυτός γελώντας με έγραφε! Τεσπα πήρα την κλίση του είπα ότι είναι απαράδεκτος συνέχισε να γελάει και έφυγα! Με το μηχανάκι λοιπον αφου το στραβοκοιταει εντονα αρχιζει με τρομερα εριστικο τροπο να μου λεει για την εξατμιση μου οτι μπορει να μου παρει το μηχανακι κτλ. Επειδή δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς για να ψαρωσω και τον ξέρω πια του απανταω ότι μπορει να εφαρμόσει τους προβλεπομενους νόμιμους ελέγχους και αν είμαι πάνω απο τα όρια θορύβου που προβλέπουν κατάσχεση του οχήματος να το πάρει (είχα το σιγαστηρα επάνω) αλλα δεν το αγγίζει δεν κόβει κλήση!Γελάει μου κόβει κλήση ότι δεν είχα μαζι μου το δίπλωμα 20€ με ενημερώνει ότι αν το πληρώσω σε δέκα μέρες πληρώνω το μισο σε τρεις μέρες έχω περιθώριο ένστασης και μου λέει μπορώ να φύγω! Σε όλη τη διάρκεια ήμουν ήρεμος! Φεύγω, ήταν Σάββατο Δευτέρα πλήρωσα την κλήση! Τη Παρασκευη που μας πέρασε ήρθε χαρτί να πάω στο πταισματοδικειο Νέας Ιωνίας το Γενάρη του 2012 να δικαστώ γιατί πιάστηκα να οδηγώ μοτοσυκλέτα χωρίς να είμαι κάτοχος κρατικής άδειας οδήγησης του συγκεκριμένου δυκυκλου. Δε με νοιάζει γιατί θα πάω θα δείξω το δίπλωμα μου και θα φύγω, αλλα τρελενομαι και λέω αυτός ο κομπλεξικος καραγκιόζης που χωρίς τη στολή του ραμπο είναι ένα μηδενικό δε θα έπρεπε να με ενημερώσει όταν με έγραψε; Αν τον βρω πουθενά και του τα χωσω θα φταίω; Όχι αν το κάνω θα μου τη στήνει στη επόμενη γωνία απο το σπιτι μου και θα με γράφει γιατί είμαι αχτενιστος! Επιτέλους δε μπορούν οι ίδιοι οι αστυνομικοί να πετάξουν έξω αυτούς τους ραμπο που όπως είπα χωρίς τη στολή είναι αποτυχημενοι και κουραδομαγκες!


Και θα σημειωσω, δωσε σε μικρο ανθρωπο, μεγαλη εξουσια!

Κλειδωνει...

Το σηριαλ καλα κρατει. Ποιος θα γινει πρωθυπουργος; "Κλειδωνει"  το ονομα, και την επομενη ξανα μανα διαπραγματεύσεις. Δεν κλειδωσε καλα φαινετε , "ξεκλειδωσε" λοιπον το ονομα, και "κλειδωνει" καποιο αλλο, το οποιο, "ξεκλειδωνει" αμεσως μετα.
Κλειδαρια να ημουν ή κλειδι, θα ειχα αρπαξει την υπερωρια της ζωης μου. Δεν καταλαβα τον ορο, τι θελουν να μας πουν; Αφου κλειδωνει, γιατι τον ξεκλειδωσατε, δεν σας εκανε; δεν ειχε ISO; ειχε μονο μια τρίαινα ασφαλειας ή απλα μονο μανταλο. Με εχετε μπερδεψει. "Φυγε εσυ, ελα εσυ", ατακα του Μπονατσου στης Κοντρες που εφαρμοζει γαντι. Και συνεχιζουμε....
"Ρωτησαμε 100 ανθρωπους και ψαχνουμε την δημοφιλεστερη απαντηση στην ερωτηση".
-Ποιος ειναι καταλληλος για πρωθυπουργος;