Σχολη του Rainkonnen

Ειναι γνωστο, σε αυτην την χωρα ολοι εχουμε γεννηθει με το τιμονι στο χερι. Οι ικανοτητες μας στην οδηγηση ειναι αξιοθαυμαστες σε ολη την Ευρωπη, μην σου πω σε ολο το κοσμο, ακομη η ιδια η FIA εχει αναθεσει κυνηγους ταλεντων να σαρωσουν την Ελλαδα για να βρει τους επομενους Schumaher, Rainkonnen, Hirvonen κτλ κτλ.
Και λογικο ειναι, Αντρες οδηγοι που στεκονται στην μεση του σταυροδρομιου, ασχετα αν ερχεται αλλος απο την αλλη πλευρα, προσπερασματα ετσι για να δειξουμε οτι το αμαξι μας ειναι κατασκευασμενο απο κρυπτονιτη και αντεχει στην ιλλιγιωδη ταχυτητα των 150-160 χλμ. κορναρουμε και κανουμε σινιαλο γιατι ετσι μας γουσταρει. Γυναικες οδηγοι που σφιγκουν το τιμονι, γιατι ολοι ξερουμε το τιμονι εχει ταση φυγης, παρκαρουμε σε χωρο για νταλικα, και συνηθως χρειαζετε 30 λεπτα, δεν εχει σημασια ποιο φλας θα βγαλουμε γιατι θα στριψουμε.. ενας Θεος που.. κτλ κτλ.
Ειμαστε ειλικρινα για τον Π... το τι κυκλοφορει στο δρομο ειναι απεριγραπτο, ειμουν σε σταυροδρομι, και ετοιμαζομαι να περασω απεναντι, βλεπω απο δεξια να ερχετε ενας τυπος οποτε περιμενω να περασει ετσι ωστε να περασω εγω.... λογικο μεχρι εδω..
Ελα ομως που αυτος σταματησε μπροστα στο σταυροδρομι κλεινοντας ολους οσους ηθελαν την εισοδο του και την εξοδο του απο αυτο. Μιλουσε στο κινητο το χρυσο μου, και η γκομενοδουλειες ειναι σημαντικοτερες απο την ασφαλεια ολων μας..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα και καλή βδομάδα
για αυτό που με ρώτησες για τα Links χτες το βράδυ, δες τα σχόλια στο http://colt.pblogs.gr/2007/11/stardust-h-odysseia-enos-spitogatoy.html#c139861c381833
και θα απαντηθεί η ερωτησούλα σου