ΓΚΑΟΥ PART 334

Σεβομαι τον καθε εργαζομενο. σε καθε ποστο, και ξερω επισης οτι κινδυνευει η υγεια του απο καθε ηλιθιο, με ηλιθιες απαιτησεις. Εχω την κακη συνηθεια να ειμαι ευγενικος οταν ζηταω κατι, σε σχεση με κατι αλλους του τυπου "ειμαι ο προισταμενος της πολυκατοικιας, οδηγω BMW και απαιτω να με σεβεσαι", και οταν θελω κατι το θελω τωρα.
Ξερω οτι σε ωρα αιχμης οτι ο υπαλληλος προσπαθει να σε εξυπηρετησει, με καθε τροπο, πολυ απλα να μην σε εχει πανω απο το κεφαλι του, κοινος να σε "ξεπεταξει" και να μην ακουει εσενα και τα ηλιθια πιστευω σου ολη την ωρα, λες και ειναι υποχρεωμενος να σε ακουει, και οταν ο πελατης τα βρει σκουρα τοτε πεταει την all weather ατακα " Μα.. καλα δουλεια σου δεν ειναι?", ναι δουλεια του ειναι να σε εξυπηρετει, αν εσυ εχεις την τρομπα πανω απο το τζακι σαν τροπαιο δεν σου φταει κανενας. Σε εξυπηρετει με το καλυτερο τροπο και σε στελνει στον αγυριστο για να μην του τα πρηζεις. Παρατηρω κατι κυριες στα φαστ φουντ εν ωρα αιχμης να περιμενουν 35 ωρες στην σειρα και μολις φτανει η σειρα τους σκεφτονται εκεινη την ωρα τι θα παραγγειλουν . " Θελω ενα........... " και περιμενουμε κανα 3ωρο μεχρι να αποφασισει η κυρια με το κακομαθημενο παιδι της τι θα παρουν. Ενα οπλο να αυτοκτονησεις θα προτεινα εγω!!! Τοση ωρα ρε γκαου εισουν στην σειρα, τωρα σου κατεβηκε να παραγγειλεις; και πισω τα αλλα κοροιδα, εμεις δηλαδη, τρωμε την χαζουρα επειδη η κυρια ειναι απο το πλανητη "κοιμαμε και ονειρευομαι"
Τα ομορφα χωρια,ομορφα καιγονται, (ασχετο, ειπα να κανω μια παρομοιωση) οπως επισης αν ζητησεις κατι ομορφα θα παρεις ομορφα αποτελεσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: