Eλληνικοι δρομοι

Γεμάτος χαρά μου ήρθαν τα τέλη κυκλοφορίας. Μόνο 202 €, Και αυτό γιατί, έχουμε τους καλυτέρους δρόμους στην Ευρώπη , και θαρρώ, ότι είναι πολύ λίγα τα λεφτά σε σχέση με την ποιότητα δρόμων . Κάπου είχα ακούσει ότι στον επόμενο αγώνα Χόκεϋ επί πάγου σκεφτήκαν να συμπεριλάβουν και τους ελληνικούς δρόμους , Ήδη Σουηδία και Φιλανδία υπέγραψαν συμφωνητικό , για τον επόμενο αγώνα μεταξύ τους.
Ίσως οι καλύτεροι δρόμοι, της Ευρώπης, μην σου πω και του κόσμου όλου, και του σύμπαντος ακόμη, και πάλι θα πω ότι λίγα πληρώνουμε, δεν πειράζει που δεν έχω ψωμί να φάω, αλλα τα λεφτά αυτά άνετα τα δίνω. Σκεφτομε να πάρω δάνειο να δώσω κάτι παραπάνω στα παιδιά.
Ζήτω τα τέλη κυκλοφορίας, ζήτω οι ελληνικοί δρόμοι, ζήτω η μαλακια που μας δέρνει





Μπραβο παιδια καλη δουλεια !!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eisai poli arxidi paliokumuni

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τη… μεγάλη Σαρακοστή της χρονιάς! Κι αμέσως μετά ακολουθεί το Πάσχα! Η Ανάσταση δηλαδή που θα σημάνει από πολύ νωρίς, από τις 4 Ιανουαρίου, την κατάκτηση του πρωταθλήματος… Κι εξηγούμεθα για να μην… παρεξηγούμεθα. Ο Ολυμπιακός τις επόμενες 40 ημέρες μπορεί να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση πρωτάθλημα και να ασχοληθεί με τη δημιουργία πραγματικά καλύτερης ομάδας αλλά και με τα παιχνίδια του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ώστε μέσω της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης να καταφέρει επιτέλους να δρομολογήσει την αποκαλούμενη εδώ και χρόνια ευρωπαϊκή διάκριση… Θεωρητικά μοιάζει απλό…

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι αγνοούνται λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων που πλήττουν από το Σάββατο πολλές περιοχές του Παναμά.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη ένα πλοίο στον Κόλπο του Αντεν κατέλαβαν Σομαλοί πειρατές. Πρόκειται για ένα φορτηγό από την Υεμένη

Σύμφωνα με τον Αντριου Μουανγκούρα, συντονιστή του Προγράμματος Βοήθειας στους Ναυτικούς της Ανατολικής Αφρικής, που εδρεύει στην Κένυα, πρόκειται για το πλοίο «MV Amani».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για την πειρατεία αυτή.

pokopik the greek είπε...

Σουργελα ολου του κοσμου ενωθητε, βρε που σας βρηκαν εσας!