Σαν να πεινασα!

Σαν τους γυφτους, επιβιβαστικαμε στο μικρο αυτοκινητο και με ολα τα μπαγαζια μας αποφασισαμε να κανουμε το ταξιδι απο ανατολας προς δυσμας,σαν σκηνικο απο παλια μεξικανικη ταινια.

Τοση μεγαλη αποσταση, και καθολου στασεις; μπα...Να σταματησουμε σε κανα βενζιναδικο, τα οποια εχουν και ρολο φαστφουνταδικο, νοσοκομειου, σουπερμαρκετ, και καζινου μην σας πω, ολα σε ενα, μια υπερπαραγωγη δηλ. Και αφου σκασαμε ξανα μανα στο δρομο προς δυσμας. Go west ελεγαν oi Pet shop Boys, παμε δυτικα λοιπον , κανα σημειο πολιτισμου θα δουμε;, σουπερ δρομους μα κανενα αυτοκινητο, μονο εμεις με το μεσογειακο ταμπεραμπεντο . Καμια φωτογραφια θα βγαλουμε; να μην βγαλουμε; κανα βιντεακι; τι την εχουμε την καμερα. Στησου εκει, πανε παραπερα, να δειξουμε οτι εχουμε και εμεις σκηνοθετικη φλεβα, τι τζαμπα δουλευαμε 4 χρονια σε βιντεοκλαμπ; Αντε κανα βιντεακι να βγαλουμε το καταλαβαινω, ειναι αναγκη να το βγαλουμε στα ρωσσικα συνορα; με της καμερες ασφαλειας απο πανω μου, και με την περιπολο σε αποσταση αναπνοης; Το αντιπαρερχομαι. Ξανα μανα στο δρομο μας. Σαν να πεινασαμε, αντε γραμμη για τα βενζιναδικα υπεπαραγωγες. ( δεν σας λεω την τιμη της βενζινης, το εμφραγμα εμφανιζεται και σε μικρες ηλικιες). Το φωτογραφικο σαφαρι συνεχιστηκε με απειρες ληψεις απο το απειρο πρασινο στα πανεμορφα δαση της Σκανδιναβιας. Πολυ πρασινο ρε αδελφε, και η ιδια η greenpeace θα το σιχαινοταν. Που μειναμε;.. α! ναι, ακομη δεν φτασαμε; κατσε νωρις ειναι, καμια σταση στο μεσαιωνικο καστρο θα κανουμε;, Μα ειναι στο δρομο μας, αντε καλα να κανουμε , τοσες ωρες και ακομη 200 χλμ δεν καναμε, παλι καλα που νυχτωνει αργα.

Μα γιατι δεν τραβαει το αμαξι, βρε καλο μου βρε χρυσο μου, να σε ταισω κανα λεκουμι; μπα δεν θελει. Θελει αργα και σταθερα και πολλα ζορια οχι, εξαλου δεν βιαζομαστε δεν νυχτωσε ακομη, και ας ειναι 9.00 το βραδυ. Βρε που ειναι η παλια ντισκοτεκ; λενε τα ημισκουμπρια, ενω εμεις λεμε βρε που ειναι η Jyväskylä (οποιος το πει σωστα κερδιζει το λεκουμι ).

Σαν να πεινασαμε, δεν θα φαμε τιποτα, καλα να φαμε σε κανα βρωμαδικο, ειναι ισως η μοναδικη μερα που φαγαμε 452 γευματα μεσα σε μια μερα, ενα ολοκληρο καλοκαιρι παιδευομουνα να τα χασω και τωρα μεσα σε 3 μερες εβαλα τα τετραπλασια.

Βρε για δες φτασαμε.......Αντε να φαμε πεινασαμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: