Πρωτοψαλτη SUCKS

Δεν μπορω να καταλαβω, τι την εφταιξε ο Μιχαλακης ο Τσακσον..Φαντασια δεν εχει αυτη η γυναικα να κανει δικο της; Περιμενε να πεθανει ο ασπρομαυρος που εκανε επανασταση στο τραγουδι, για να το πασαρει ( εν μερη δικο της ).Ποτε δεν χωνευα τους copy paste καλλιτεχνες. Με ποιο δικαιωμα μωρη ξεφτιλισμενη "εκτελεις" το ωραιο κομματι, δεν μας ενδιαφερει η αποψη σου γιατι πολυ απλα δεν ειναι δικο σου. Καποιοι αλλοι δουλεψαν για αυτο το κομματι πολλα χρονια πριν, και ειναι δικαιωματικα δικο τους οσα χρονια και να περασουν. Να φανταστω οτι εκανες και αλλες "copy paste" δημιουργιες, με την στενη λογικη οτι ειναι δικο σου. Εχεις ωραια φωνη το ομολογω, αλλα απο δημιουργικοτητα και φαντασια το αφηνουμε γιατι πολυ απλα δεν το εχουμε! Δεν ειναι κακο να εισαι λεσβια, δικαιωμα σου. Μην εισαι λεσβια και στης ιδεες και φαντασια, που οπως φαινετε κατακρεουργησε το εν λογω κομματι. Εκ μερους μου... ΝΤΡΟΠΗ !


4 σχόλια:

peslac είπε...

Ρε συ, από πότε έχεις να ακούσεις Πρωτοψάλτη; χα χα χα
Αυτό το τραγούδι έχει κυκλοφορήσει εδώ και ένα χρόνο σχεδόν (μη σου πω και παραπάνω) και είναι στο τελευταίο CD που έβγαλε ("Στο ωραιότερο σημείο")!
Δεν είχε πεθάνει ο Jackson, κανονικά και με το νόμο την έκανε τη διασκευή! :)

peslac είπε...

Και, μεταξύ μας, είκοσι χρόνια και βάλε τραγουδά η Πρωτοψάλτη, μια χαρά τραγούδια έχει κάνει, ας κάνει και μερικές διασκευές (έχει κάνει και των Νιckelback και το "Χαβάη"...) Να ήταν καμιά Καλομοίρα ή άλλη τυχάρπαστη, να πω ΟΚ για το κράξιμο!

Τουλάχιστον κράτησε το πνεύμα του τραγουδιού, δεν είναι σαν κάτι άλλους μπαγλαμάδες που παίρνουν παρόμοια τραγούδια και τα διασκευάζουν σε καψούρικα! Βλ. το Give me Hope, Joanna που μιλά για το Απαρτχάιντ, το εμπόριο όπλων κτλ και ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ, ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ο Πασχάλης το έκανε "Σ'αγαπώ Τζοάννα" και τραγουδούσε για παραλίες και φιλάκια! ΕΜΕΤΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Tha simfoniso me ton peslac, alla kai me sena se oti afora tin fantasia. Mporei nomika na einai kalimeni oloi aytoi pou kanoun diaskeyes, xoris omos na legete diko toys. I Alkisti exei polu oraia foni kai einai perisotero poiotikoi apo toys alloys .

pokopik the greek είπε...

οκ...δεν μπορω να πω με πεισατε. Η ενσταση μου ειναι οτι πιστευα οτι το εβγαλε μετα τον θανατο του...Απο οτι φαινετε πρεπει να ξεσκονισω λιγακι της γνωσεις μου στο ποιοτικο τραγουδι..Χαχα, Thanx Peslac!!